Těstoviny - základ Itálie (ENG)

Šéfkuchař: Riccardo Lucque

Jaké je menu?

  • Gnocchi s dýní a gorgonzolou
  • Ravioli s ricottou a špenátem v šalvějovém másle
  • Strozzapreti s omáčkou z mořských plodů
  • Zapečené cannelloni

3 300 CZK včetně DPH za osobu

Těstoviny jsou symbolem italské kuchyně. Každá babička tam po generace ručně připravuje čerstvé těstoviny pro celou rodinu.  Každý region má svůj vlastní, autentický recept i tvar těstovin. Těstoviny jsou jedny z nejoblíbenějších jídel na světě a už od dětství mají své místo v našich srdcích jisté. Na tomto kurzu se naučíte připravovat čerstvé těstoviny i je správně plnit. Po kurzu budete umět připravit skvělou domácí pastu a také ji uvařit al dente, tedy na skus. Riccardo vás k ní naučí i různé druhy omáček či gnocchi lehké jako obláček.

Tento kurz je zkrátka jedním z našich evergreenů, bez kterých si vy ani my neumíme Laboratorio představit. Kdy jinde se naučit připravovat pastu než v italské škole vaření.

Prostě pasta a basta!

Kurz probíhá v anglickém jazyce.

Termíny

Datum Stav Rezervace

Úterý, 12. 03. 2019, 16:30 - 20:30

Obsazeno

Pondělí, 15. 04. 2019, 16:30 - 20:30

Volno

Riccardo Lucque

Od roku 1993 pobýval devět let v Anglii a pracoval v restauraci Zafferano. V Londýně se stal výkonným vedoucím šéfkuchařem řetězce pěti italských restaurací, svoji kariéru přenesl i na do New Yorku a od roku 2002 žije v Praze, kam přišel původně jako šéfkuchař restaurace Square. V roce 2005 otevřel svoji první restauraci Aromi, následovala La Finestra in Cucina a bistra La Bottega.

 

Další kurzy

25. 02. 2019

Recepty z Riccardovy Italské kuchařky (ENG)

26. 03. 2019

Recepty z Riccardovy Italské kuchařky (ENG)

29. 04. 2019

Italské klasiky (ENG)

10. 05. 2019

Ryby a mořské plody ENG

03. 06. 2019

Těstoviny v moderním pojetí (ENG)

Další podobné kurzy

Mezze - drobné pohoštění pro každou příležitost

Mezze - drobné pohoštění pro každou příležitost

Michal Hromas

3 300 CZK

Více

Indian home cooking se Sofií 2 (ENG)

Indian home cooking se Sofií 2 (ENG)

Sofia Smith

3 300 CZK

Více

Burgery jako z Dishe

Burgery jako z Dishe

Jiří Janouch

3 300 CZK

Více

Workshop ANATOMIE DORTU

Workshop ANATOMIE DORTU

Eliška Klanicová

500 CZK

Více

Italské klasiky (ENG)

Italské klasiky (ENG)

Riccardo Lucque

3 300 CZK

Více

Tuňák od A do Z

Tuňák od A do Z

Riccardo Lucque

3 500 CZK

Více

Sushi v zahradě

Sushi v zahradě

Julek Surmaj

2 900 CZK

Více

Těstoviny - základ Itálie (ENG)

Těstoviny - základ Itálie (ENG)

Riccardo Lucque

3 300 CZK

Více