Thajská večeře se Sofií 2 (ENG)

Šéfkuchař: Sofia Smith

Jaké je menu?

Pikantní polévka s citronovou trávou a kokosovým mlékem

Red Curry "Kaeng Phet" s kachnou & lychee

Smažené kuře s bazalkou a chilli "Pad Krapow"

Mango sticky rice

3 300 Kč včetně DPH za osobu

Šéfkuchařka Cafe Buddha Sophie Smith, jejíž jméno rezonuje s asijskou kuchyní jako žádné jiné, vás na svém dalším kurzu vezme do Thajska. Její kurzy jsou vždy provoněny směsicí koření a exotických ingrediencí, které však koupíte i u nás. Kdo jednou ochutnal pokrmy od Sophie, tak ví o čem mluvíme. Způsob s jakým umí kombinovat suroviny a dochucovat pokrmy je geniální. Ti z vás, kteří se Sofií vařili na prvním kurzu si jistě nenechají ujít další příležitost naučit se opět něco nového.
A jestli jste do tajů asijské kuchyně ještě nepronikli, pak směle do toho, s tou nejpovolanější. Sofie vás naučí nejen Red Curry "Kaeng Phet" s kachnou & lychee, ale i národní thajský dezert- Mango sticky rice.

KURZ JE VEDEN V ANGLICKÉM JAZYCE.

Sofia Smith

Sofia v současné době působí jako šéfkuchařka v Café Buddha v Balbínově ulici. Svoji kariéru v Praze zahájila v British Council, Café Angel a restauraci Angel. Její specialitou je autentická asijská kuchyně v moderním pojetí. Před zahájením inovativního projektu The Sexy Curry Company působila jako šéfkuchařka v restauraci La Patio. 

Další kurzy lektora/ky

21. 09. 2020

Indian home cooking se Sofií (ENG)

Další volné kurzy

Asijská fermentace

Asijská fermentace

Zuzana Ouhrabková

3 300 Kč

Více

Grilování s Martinem v zahradě

Grilování s Martinem v zahradě

Martin Kortus

3 300 Kč

Více

Sushi

Sushi

Julek Surmaj

3 300 Kč

Více

La Finestra představuje: ryby & mořské plody

La Finestra představuje: ryby & mořské plody

Tomáš Juřík

3 950 Kč

Více

Chuť tradiční Asie

Chuť tradiční Asie

Ondřej Hutník

3 600 Kč

Více

Burgery jako z Dishe

Burgery jako z Dishe

Jiří Janouch

3 300 Kč

Více

The Best of La Finestra

The Best of La Finestra

Tomáš Juřík

3 950 Kč

Více

Triky šéfkuchařů – dochucování a kyselost

Triky šéfkuchařů – dochucování a kyselost

Jana Bilíková

3 300 Kč

Více