The Best of La Finestra

Šéfkuchař: Tomáš Juřík

Jaké je menu?

Prosecco di Valdobbiadene Brut sur lie, Casa Coste Piane

Hovězí tatarák se škvarky, hořčičným semínkem a bramborovým crumble
Riesling Trocken LS, Clemens Bush 

Sardinky alla povera s petrželovým salátem
Vernaccia Tradizionale, Montenidoli 

Paccheri s omáčkou z ústřic
Susucaru, Frank Cornelissen

Treska v bramborové krustě s artyčoky a omáčkou z krevet
Malidea, Iuli

Zuppa inglese

3 950 Kč včetně DPH za osobu

Restaurace La Finestra in Cucina je oknem do italské kuchyně, která staví na prvotřídních surovinách dovážených z Itálie, jednoduchosti a eleganci zpracování. Její doménou jsou porkmy z masa, ryby a mořské plody už po 10 let.

Šéfkuchař Tomáše Juřík a jeho tým servírují na talíři to nejlepší z italské gastronomie. Můžete se spolehnout, že kurz pod jeho vedením bude jedinečný. Tomáš se rozhodl, že si ty nejlepší recepty z La Finestra nenechá sám pro sebe a podělí se o ně s vámi na jedinečném kurzu. Věřte, že každý jeden pokrm z pětichodového menu je prověřený náročnými a spokojenými hosty La Finestry. Menu odráží sezónnost na talíři a nechává vyniknout krásu použitých ingrediencí, jejich chuť zůstává čitelná.

Přijďte se naučit The Best of Finestra menu. Tentokrát nebudete sledovat Tomášovo mistrovské dílo pouze přes okno do kuchyně, nyní budete uprostřed všeho dění. Podíváte se mu přímo pod ruce. Na kurzu si osvojíte různé techniky a naučíte se fígly od profesionála, které jinde jen tak nenajdete. Bude to výjimečný zážitek, to vám můžeme s čistým svědomím slíbit. Tento kurz bude mít tu správnou finesu.

Tomáš Juřík

Svou kuchařskou praxi začínal v restauraci Pastacaffe Tonino Lamborghini (Ambiente Group), kde zůstal jeden rok. Poté pokračoval do La Degustation Boheme Bourgeoise. Své zkušenosti rozšířil na měsíční stáži v New Yorku v restauraci Avoce, která se pyšní hned dvěma hvězdami gastronomického průvodce Michelin Guide. Nyní je Tomáš šéfkuchařem v restauraci La Finestra.

Další kurzy lektora/ky

18. 05. 2020

LA FINESTRA představuje: RYBY & MOŘSKÉ PLODY

14. 06. 2020

LA FINESTRA představuje: MASO

Další volné kurzy

Asijská fermentace

Asijská fermentace

Zuzana Ouhrabková

3 300 Kč

Více

Rum na talíři

Rum na talíři

Martin Kortus

3 300 Kč

Více

České menu z Kuchyně II.

České menu z Kuchyně II.

Marek Janouch
Dalibor Křivánek
Olga Romanová

3 600 Kč

Více

Rodinný jídelníček efektivně s dětmi

Rodinný jídelníček efektivně s dětmi

Darina Sieglová

2 500 Kč

Více

Champagne

Champagne

Martin Kortus

3 300 Kč

Více

Chuť tradiční Asie

Chuť tradiční Asie

Ondřej Hutník

3 600 Kč

Více

Baskicko s Hugem

Baskicko s Hugem

Michal Hromas

3 300 Kč

Více

Novinky z DISHE

Novinky z DISHE

Jiří Janouch

3 600 Kč

Více