The Best of La Finestra

Šéfkuchař: Tomáš Juřík

Jaké je menu?

Marinovaný losos s jogurtem, šalotkou, okurkami a fenyklem
Vellutata z celeru s pošírovaným žloutkem a hnědým máslem
Ravioli Cacio e Pepe s krevetami, kandovanou citrusovou kůrou a fava fazolkami
Jehněčí hřbet s pyré z uzeného lilku, cuketkami, paprikou, rozinkami a mangoldem
Čokoládový fondant s kokosovým sorbetem a marinovaným ananasem

3 950 Kč včetně DPH za osobu

V italské restauraci La Finestra in Cucina se snoubí italská elegance, lehkost a nonšalantnost, aby vznikl dokonalý gastronomický zážitek. To vše a ještě mnohem víc servíruje na talíř šéfkuchař Tomáše Juřík a jeho tým. A rozhodl se, že si to nejlepší z La Finestra nenechá sám pro sebe a podělí se s vámi o recepty na jedinečném kurzu. Věřte, že každý jeden pokrm z pětichodového menu je prověřený náročnými, spokojenými zákazníky La Finestry. Přijďte se naučit the best of Finestra do Laboratoria, bude to skvělý zážitek. Tentokrát nebudete sledovat jeho mistrovské dílo pouze přes okno do kuchyně, nyní budete uprostřed všeho dění, podíváte se mu přímo pod ruce. Tomáš vám předá své zkušenosti a fígly, které jinde jen tak nenajdete. Věříme, že si z kurzu odnesete opravdu ten nejlepší zážitek, vlastně vám to můžeme s čistým svědomím slíbit. Přijďte na kurz, který bude mít tu správnou finesu.

Tomáš Juřík

Svou kuchařskou praxi začínal v restauraci Pastacaffe Tonino Lamborghini (Ambiente Group), kde zůstal jeden rok. Poté pokračoval do La Degustation Boheme Bourgeoise. Své zkušenosti rozšířil na měsíční stáži v New Yorku v restauraci Avoce, která se pyšní hned dvěma hvězdami gastronomického průvodce Michelin Guide. Nyní je Tomáš šéfkuchařem v restauraci La Finestra.

Další kurzy lektora/ky

03. 11. 2019

LA FINESTRA představuje: MASO

Další volné kurzy

Men in the kitchen

Men in the kitchen

Martin Kortus

3 300 Kč

Více

Ve stylu Grand Marnier

Ve stylu Grand Marnier

Martin Kortus

3 300 Kč

Více

To nejlepší z Esky – podzimní edice!

To nejlepší z Esky – podzimní edice!

Martin Štangl

3 950 Kč

Více

Rum na talíři

Rum na talíři

Martin Kortus

3 300 Kč

Více

Degustace čokolády CLAUDIO CORALLO

Degustace čokolády CLAUDIO CORALLO

Flemming Laugesen

950 Kč

Více

Lanýžová večeře s Riccardem (ENG)

Lanýžová večeře s Riccardem (ENG)

Riccardo Lucque

4 500 Kč

Více

Pečení vánočního cukroví

Pečení vánočního cukroví

Martin Beránek

3 300 Kč

Více

Pečení vánočního cukroví II.

Pečení vánočního cukroví II.

Martin Beránek

3 300 Kč

Více