The Best of La Finestra

Šéfkuchař: Tomáš Juřík

Jaké je menu?

Prosecco di Valdobbiadene Brut sur lie, Casa Coste Piane

Hovězí tatarák se škvarky, hořčičným semínkem a bramborovým crumble
Riesling Trocken LS, Clemens Bush 

Sardinky alla povera s petrželovým salátem
Vernaccia Tradizionale, Montenidoli 

Paccheri s omáčkou z ústřic
Susucaru, Frank Cornelissen

Treska v bramborové krustě s artyčoky a omáčkou z krevet
Malidea, Iuli

Zuppa inglese

3 950 Kč včetně DPH za osobu

Restaurace La Finestra in Cucina je oknem do italské kuchyně, která staví na prvotřídních surovinách dovážených z Itálie, jednoduchosti a eleganci zpracování. Její doménou jsou porkmy z masa, ryby a mořské plody už po 10 let.

Šéfkuchař Tomáše Juřík a jeho tým servírují na talíři to nejlepší z italské gastronomie. Můžete se spolehnout, že kurz pod jeho vedením bude jedinečný. Tomáš se rozhodl, že si ty nejlepší recepty z La Finestra nenechá sám pro sebe a podělí se o ně s vámi na jedinečném kurzu. Věřte, že každý jeden pokrm z pětichodového menu je prověřený náročnými a spokojenými hosty La Finestry. Menu odráží sezónnost na talíři a nechává vyniknout krásu použitých ingrediencí, jejich chuť zůstává čitelná.

Přijďte se naučit The Best of Finestra menu. Tentokrát nebudete sledovat Tomášovo mistrovské dílo pouze přes okno do kuchyně, nyní budete uprostřed všeho dění. Podíváte se mu přímo pod ruce. Na kurzu si osvojíte různé techniky a naučíte se fígly od profesionála, které jinde jen tak nenajdete. Bude to výjimečný zážitek, to vám můžeme s čistým svědomím slíbit. Tento kurz bude mít tu správnou finesu.

Tomáš Juřík

Svou kuchařskou praxi začínal v restauraci Pastacaffe Tonino Lamborghini (Ambiente Group), kde zůstal jeden rok. Poté pokračoval do La Degustation Boheme Bourgeoise. Své zkušenosti rozšířil na měsíční stáži v New Yorku v restauraci Avoce, která se pyšní hned dvěma hvězdami gastronomického průvodce Michelin Guide. Nyní je Tomáš šéfkuchařem v restauraci La Finestra.

Další kurzy lektora/ky

18. 05. 2020

LA FINESTRA představuje: RYBY & MOŘSKÉ PLODY

14. 06. 2020

LA FINESTRA představuje: MASO

Další volné kurzy

Vaříme s Martinem I (ONLINE)

Vaříme s Martinem I (ONLINE)

Martin Kortus

330 Kč

Více

Vaříme s Martinem II (ONLINE)

Vaříme s Martinem II (ONLINE)

Martin Kortus

330 Kč

Více

Vaříme s Martinem bez masa (ONLINE)

Vaříme s Martinem bez masa (ONLINE)

Martin Kortus

330 Kč

Více

Indian home cooking se Sofií (ENG)

Indian home cooking se Sofií (ENG)

Sofia Smith

3 300 Kč

Více

Triky šéfkuchařů - dochucování a kyselost

Triky šéfkuchařů - dochucování a kyselost

Jana Bilíková

3 300 Kč

Více

LA FINESTRA představuje: RYBY & MOŘSKÉ PLODY

LA FINESTRA představuje: RYBY & MOŘSKÉ PLODY

Tomáš Juřík

3 950 Kč

Více

Lelí’s cupcakes

Lelí’s cupcakes

Lenka Hnidáková

3 300 Kč

Více

Rum na talíři

Rum na talíři

Martin Kortus

3 300 Kč

Více