The Best of La Finestra

Šéfkuchař: Tomáš Juřík

Jaké je menu?

Marinovaný losos s jogurtem, šalotkou, okurkami a fenyklem
Vellutata z celeru s pošírovaným žloutkem a hnědým máslem
Ravioli Cacio e Pepe s krevetami, kandovanou citrusovou kůrou a fava fazolkami
Jehněčí hřbet s pyré z uzeného lilku, cuketkami, paprikou, rozinkami a mangoldem
Čokoládový fondant s kokosovým sorbetem a marinovaným ananasem

3 950 Kč včetně DPH za osobu

V italské restauraci La Finestra in Cucina se snoubí italská elegance, lehkost a nonšalantnost, aby vznikl dokonalý gastronomický zážitek. To vše a ještě mnohem víc servíruje na talíř šéfkuchař Tomáše Juřík a jeho tým. A rozhodl se, že si to nejlepší z La Finestra nenechá sám pro sebe a podělí se s vámi o recepty na jedinečném kurzu. Věřte, že každý jeden pokrm z pětichodového menu je prověřený náročnými, spokojenými zákazníky La Finestry. Přijďte se naučit the best of Finestra do Laboratoria, bude to skvělý zážitek. Tentokrát nebudete sledovat jeho mistrovské dílo pouze přes okno do kuchyně, nyní budete uprostřed všeho dění, podíváte se mu přímo pod ruce. Tomáš vám předá své zkušenosti a fígly, které jinde jen tak nenajdete. Věříme, že si z kurzu odnesete opravdu ten nejlepší zážitek, vlastně vám to můžeme s čistým svědomím slíbit. Přijďte na kurz, který bude mít tu správnou finesu.

Tomáš Juřík

Svou kuchařskou praxi začínal v restauraci Pastacaffe Tonino Lamborghini (Ambiente Group), kde zůstal jeden rok. Poté pokračoval do La Degustation Boheme Bourgeoise. Své zkušenosti rozšířil na měsíční stáži v New Yorku v restauraci Avoce, která se pyšní hned dvěma hvězdami gastronomického průvodce Michelin Guide. Nyní je Tomáš šéfkuchařem v restauraci La Finestra.

Další kurzy lektora/ky

14. 06. 2019

LA FINESTRA představuje: SEAFOOD

06. 08. 2019

BBQ Party v zahradě

Další volné kurzy

To nejlepší z Esky

To nejlepší z Esky

Martin Štangl

3 950 Kč

Více

Ryby a mořské plody ENG

Ryby a mořské plody ENG

Riccardo Lucque

3 300 Kč

Více

LA FINESTRA představuje: SEAFOOD

LA FINESTRA představuje: SEAFOOD

Tomáš Juřík

3 950 Kč

Více

Do Itálie s Leonardem z CottoCrudo (ENG)

Do Itálie s Leonardem z CottoCrudo (ENG)

Leonardo di Clemente

3 600 Kč

Více

Verrine – cukrářská elegance ve skleničce

Verrine – cukrářská elegance ve skleničce

Vladislav Ryasnyy

2 900 Kč

Více

Thajská večeře od Sofie ENG

Thajská večeře od Sofie ENG

Sofia Smith

3 300 Kč

Více

Sushi v zahradě

Sushi v zahradě

Julek Surmaj

3 300 Kč

Více

Focení jídla s Markem Bartošem v zahradě

Focení jídla s Markem Bartošem v zahradě

Marek Bartoš

2 500 Kč

Více