To nejlepší z Itálie ENG

Šéfkuchař: Riccardo Lucque

Jaké je menu?

  • Vitello tonnato
  • Tortellini s parmezánovou omáčkou
  • Tuňák alla pizzaiola
  • Tiramisu

3 300 CZK včetně DPH za osobu

Itálie je opravdu velká země, hlavně, co se týká pohostinnosti a bohatosti gastronomie. Má mnoho regionů a každý ukrývá kulinářské poklady za nimiž přijíždí turisté z celého světa.  Každý region má svou kuchyni založenou na tradicích, surovinách a poloze. Rozmanitost italské kuchyně milujeme,  každý z nás si tam najde své oblíbené pokrmy.


Riccardo dostal nelehký úkol, a sice vybrat čtyři jídla, která považuje za ta nejlepší italská. Čeká vás the best of best z italské kuchyně podle našeho Riccarda! Těšte se na famózní Vitello tonnato, nejchutnější krém na Italské tiramisu, tuňák alla pizzaiola. A nebudou chybět ani italské těstoviny, konkrétně tortellini.

Kurz probíhá v anglickém jazyce.

Riccardo Lucque

Od roku 1993 pobýval devět let v Anglii a pracoval v restauraci Zafferano. V Londýně se stal výkonným vedoucím šéfkuchařem řetězce pěti italských restaurací, svoji kariéru přenesl i na do New Yorku a od roku 2002 žije v Praze, kam přišel původně jako šéfkuchař restaurace Square. V roce 2005 otevřel svoji první restauraci Aromi, následovala La Finestra in Cucina a bistra La Bottega.

 

Další kurzy

25. 02. 2019

Recepty z Riccardovy Italské kuchařky (ENG)

12. 03. 2019

Těstoviny - základ Itálie (ENG)

26. 03. 2019

Recepty z Riccardovy Italské kuchařky (ENG)

15. 04. 2019

Těstoviny - základ Itálie (ENG)

29. 04. 2019

Italské klasiky (ENG)

10. 05. 2019

Ryby a mořské plody ENG

03. 06. 2019

Těstoviny v moderním pojetí (ENG)

Další podobné kurzy

Tuňák v hlavní roli

Tuňák v hlavní roli

Riccardo Lucque

3 900 CZK

Více

Pečení vánočního cukroví II.

Pečení vánočního cukroví II.

Martin Beránek

2 900 CZK

Více

Tapas - Španělská inspirace

Tapas - Španělská inspirace

Michal Hromas

3 000 CZK

Více

Největší klasika italské kuchyně

Největší klasika italské kuchyně

Riccardo Lucque

3 500 CZK

Více

Pikantní burgery jako z Dishe

Pikantní burgery jako z Dishe

Jiří Janouch

3 300 CZK

Více

Sexy zelenina

Sexy zelenina

Michal Hromas

3 300 CZK

Více

Podzimní polévky

Podzimní polévky

Martin Kortus

1 900 CZK

Více

Men in the kitchen ENG

Men in the kitchen ENG

Martin Kortus

3 300 CZK

Více