To nejlepší z Itálie ENG

Šéfkuchař: Riccardo Lucque

Jaké je menu?

  • Vitello tonnato
  • Tortellini s parmezánovou omáčkou
  • Tuňák alla pizzaiola
  • Tiramisu

3 300 CZK včetně DPH za osobu

Itálie je opravdu velká země, hlavně, co se týká pohostinnosti a bohatosti gastronomie. Má mnoho regionů a každý ukrývá kulinářské poklady za nimiž přijíždí turisté z celého světa.  Každý region má svou kuchyni založenou na tradicích, surovinách a poloze. Rozmanitost italské kuchyně milujeme,  každý z nás si tam najde své oblíbené pokrmy.


Riccardo dostal nelehký úkol, a sice vybrat čtyři jídla, která považuje za ta nejlepší italská. Čeká vás the best of best z italské kuchyně podle našeho Riccarda! Těšte se na famózní Vitello tonnato, nejchutnější krém na Italské tiramisu, tuňák alla pizzaiola. A nebudou chybět ani italské těstoviny, konkrétně tortellini.

Kurz probíhá v anglickém jazyce.

Termíny

Datum Stav Rezervace

Pátek, 08. 02. 2019, 16:30 - 20:30

Volno

Riccardo Lucque

Od roku 1993 pobýval devět let v Anglii a pracoval v restauraci Zafferano. V Londýně se stal výkonným vedoucím šéfkuchařem řetězce pěti italských restaurací, svoji kariéru přenesl i na do New Yorku a od roku 2002 žije v Praze, kam přišel původně jako šéfkuchař restaurace Square. V roce 2005 otevřel svoji první restauraci Aromi, následovala La Finestra in Cucina a bistra La Bottega.

 

Další kurzy

18. 01. 2019

Ryby a mořské plody ENG

25. 02. 2019

Recepty z Riccardovy Italské kuchařky (ENG)

12. 03. 2019

Těstoviny - základ Itálie (ENG)

Další podobné kurzy

Hugova jehněčí slavnost

Hugova jehněčí slavnost

Michal Hromas

3 000 CZK

Více

Vaříme s lanýži

Vaříme s lanýži

Tomáš Černý

3 650 CZK

Více

Nejoblíbenější italské recepty

Nejoblíbenější italské recepty

Riccardo Lucque

3 500 CZK

Více

Nesnídejte jen ráno!

Nesnídejte jen ráno!

Martin Kortus

1 900 CZK

Více

Pečení chleba s Maškrtnicí II.

Pečení chleba s Maškrtnicí II.

Juliana Fischerová

3 300 CZK

Více

Čerstvé těstoviny s Riccardem!

Čerstvé těstoviny s Riccardem!

Riccardo Lucque

3 500 CZK

Více

Objevte kouzlo lilku

Objevte kouzlo lilku

Michal Hromas

2 500 CZK

Více

Pečení vánočního cukroví II.

Pečení vánočního cukroví II.

Martin Beránek

2 900 CZK

Více