To nejlepší z Marche s Riccardem

Šéfkuchař: Riccardo Lucque

Jaké je menu?

Malé kuřátko potacchio se sýrovou pěnou
Malé gnocchi s krevetami
Filet z tresky se žloutkovým krémem a pečenými paprikami
Maritozzo s anglickým krémem

3 300 Kč včetně DPH za osobu

Tu pravou autentickou italskou kuchyni i atmosféru zažijete pouze v Laboratoriu. Sám Riccardo Lucque se chopí sporáku a bude to impozantní zážitek.  Naučí vás ty nejchutnější speciality z italského kraje Marche, odkud pochází. Tradiční italské recepty, které jsou prověřeny léty, vás alespoň svou chutí zavanou na prosluněné italské pobřeží, které je lemováno lesy a piniovými háji. Právě v Marche strávil Riccardo své dětství, udělal první krůčky, i ty kuchařské. Odjakživa měl vášeň pro jídlo, v kuchyni byl jako doma a jeho vůbec prvními strávníky byli jeho bratři. Snad veškerý svůj volný čas trávil za sporákem, což jeho maminku přivedlo na myšlenku, aby se vydal na  dráhu profesionálního kuchaře. Když ho viděla, s jakým nadšením vaří, měla o jeho budoucnosti jasno.

Se stejnou vášní, ale uzrálými zkušenostmi se Riccardo vrhne do přípravy menu, které v sobě snoubí to nejlepší z Marche.

Kurz bude veden v anglickém jazyce.

Riccardo Lucque

Od roku 1993 pobýval devět let v Anglii a pracoval v restauraci Zafferano. V Londýně se stal výkonným vedoucím šéfkuchařem řetězce pěti italských restaurací, svoji kariéru přenesl i na do New Yorku a od roku 2002 žije v Praze, kam přišel původně jako šéfkuchař restaurace Square. V roce 2005 otevřel svoji první restauraci Aromi, následovala La Finestra in Cucina a bistra La Bottega.

 

Další kurzy lektora/ky

17. 09. 2019

Těstoviny v moderním pojetí (ENG)

15. 10. 2019

I love Piemonte! (ENG)

11. 11. 2019

Lanýžová večeře s Riccardem (ENG)

25. 11. 2019

Lanýžové menu s Riccardem (ENG)

Další volné kurzy

S Darinou - Rodinný jídelníček efektivně

S Darinou - Rodinný jídelníček efektivně

Darina Sieglová

2 500 Kč

Více

Rum na talíři

Rum na talíři

Martin Kortus

3 300 Kč

Více

Men in the kitchen

Men in the kitchen

Martin Kortus

3 300 Kč

Více

Těstoviny v moderním pojetí (ENG)

Těstoviny v moderním pojetí (ENG)

Riccardo Lucque

3 300 Kč

Více

Cesta chleba s Maškrtnicí

Cesta chleba s Maškrtnicí

Juliana Fischerová

3 600 Kč

Více

Triky šéfkuchařů - Dochucování (sladká a slaná chuť)

Triky šéfkuchařů - Dochucování (sladká a slaná chuť)

Jana Bilíková
Honza Všetečka

3 300 Kč

Více

Domácí listové těsto

Domácí listové těsto

Eliška Klanicová

3 300 Kč

Více

Indian home cooking se Sofií 2 (ENG)

Indian home cooking se Sofií 2 (ENG)

Sofia Smith

3 300 Kč

Více