To nejlepší z Marche s Riccardem

Šéfkuchař: Riccardo Lucque

Jaké je menu?

  • Malé kuřátko potacchio se sýrovou pěnou
  • Malé gnocchi s krevetami
  • Filet z tresky se žloutkovým krémem a pečenými paprikami
  • Maritozzo s anglickým krémem

3 300 CZK včetně DPH za osobu

Tu pravou autentickou italskou kuchyni i atmosféru zažijete pouze v Laboratoriu. Sám Riccardo Lucque se chopí sporáku a bude to impozantní zážitek.  Naučí vás ty nejchutnější speciality z italského kraje Marche, odkud pochází. Tradiční italské recepty, které jsou prověřeny léty, vás alespoň svou chutí zavanou na prosluněné italské pobřeží, které je lemováno lesy a piniovými háji. Právě v Marche strávil Riccardo své dětství, udělal první krůčky, i ty kuchařské. Odjakživa měl vášeň pro jídlo, v kuchyni byl jako doma a jeho vůbec prvními strávníky byli jeho bratři. Snad veškerý svůj volný čas trávil za sporákem, což jeho maminku přivedlo na myšlenku, aby se vydal na  dráhu profesionálního kuchaře. Když ho viděla, s jakým nadšením vaří, měla o jeho budoucnosti jasno.

Se stejnou vášní, ale uzrálými zkušenostmi se Riccardo vrhne do přípravy menu, které v sobě snoubí to nejlepší z Marche.

Kurz bude veden v anglickém jazyce.

Riccardo Lucque

Od roku 1993 pobýval devět let v Anglii a pracoval v restauraci Zafferano. V Londýně se stal výkonným vedoucím šéfkuchařem řetězce pěti italských restaurací, svoji kariéru přenesl i na do New Yorku a od roku 2002 žije v Praze, kam přišel původně jako šéfkuchař restaurace Square. V roce 2005 otevřel svoji první restauraci Aromi, následovala La Finestra in Cucina a bistra La Bottega.

 

Další kurzy

25. 02. 2019

Recepty z Riccardovy Italské kuchařky (ENG)

12. 03. 2019

Těstoviny - základ Itálie (ENG)

26. 03. 2019

Recepty z Riccardovy Italské kuchařky (ENG)

15. 04. 2019

Těstoviny - základ Itálie (ENG)

29. 04. 2019

Italské klasiky (ENG)

10. 05. 2019

Ryby a mořské plody ENG

03. 06. 2019

Těstoviny v moderním pojetí (ENG)

Další podobné kurzy

To pravé thajské curry

To pravé thajské curry

Sofia Smith

2 500 CZK

Více

Čerstvé těstoviny s Riccardem!

Čerstvé těstoviny s Riccardem!

Riccardo Lucque

3 500 CZK

Více

Kouzlo oliv v každém chodu

Kouzlo oliv v každém chodu

Michal Hromas

3 000 CZK

Více

Lanýžová večeře s Riccardem

Lanýžová večeře s Riccardem

Riccardo Lucque

3 950 CZK

Více

Men in the kitchen

Men in the kitchen

Martin Kortus

3 300 CZK

Více

Pikantní burgery jako z Dishe

Pikantní burgery jako z Dishe

Jiří Janouch

3 300 CZK

Více

Indian home cooking se Sofií

Indian home cooking se Sofií

Sofia Smith

3 300 CZK

Více

Pečení chleba s Maškrtnicí

Pečení chleba s Maškrtnicí

Juliana Fischerová

3 300 CZK

Více