To nejlepší z Marche s Riccardem

Šéfkuchař: Riccardo Lucque

Jaké je menu?

Malé kuřátko potacchio se sýrovou pěnou
Malé gnocchi s krevetami
Filet z tresky se žloutkovým krémem a pečenými paprikami
Maritozzo s anglickým krémem

3 300 Kč včetně DPH za osobu

Tu pravou autentickou italskou kuchyni i atmosféru zažijete pouze v Laboratoriu. Sám Riccardo Lucque se chopí sporáku a bude to impozantní zážitek.  Naučí vás ty nejchutnější speciality z italského kraje Marche, odkud pochází. Tradiční italské recepty, které jsou prověřeny léty, vás alespoň svou chutí zavanou na prosluněné italské pobřeží, které je lemováno lesy a piniovými háji. Právě v Marche strávil Riccardo své dětství, udělal první krůčky, i ty kuchařské. Odjakživa měl vášeň pro jídlo, v kuchyni byl jako doma a jeho vůbec prvními strávníky byli jeho bratři. Snad veškerý svůj volný čas trávil za sporákem, což jeho maminku přivedlo na myšlenku, aby se vydal na  dráhu profesionálního kuchaře. Když ho viděla, s jakým nadšením vaří, měla o jeho budoucnosti jasno.

Se stejnou vášní, ale uzrálými zkušenostmi se Riccardo vrhne do přípravy menu, které v sobě snoubí to nejlepší z Marche.

Kurz bude veden v anglickém jazyce.

Riccardo Lucque

Od roku 1993 pobýval devět let v Anglii a pracoval v restauraci Zafferano. V Londýně se stal výkonným vedoucím šéfkuchařem řetězce pěti italských restaurací, svoji kariéru přenesl i na do New Yorku a od roku 2002 žije v Praze, kam přišel původně jako šéfkuchař restaurace Square. V roce 2005 otevřel svoji první restauraci Aromi, následovala La Finestra in Cucina a bistra La Bottega.

 

Další kurzy lektora/ky

17. 09. 2019

Těstoviny v moderním pojetí (ENG)

15. 11. 2019

Lanýžová večeře s Riccardem (ENG)

25. 11. 2019

Lanýžové menu s Riccardem (ENG)

Další volné kurzy

Do Itálie s Leonardem z CottoCrudo (ENG)

Do Itálie s Leonardem z CottoCrudo (ENG)

Leonardo di Clemente

3 600 Kč

Více

Verrine – cukrářská elegance ve skleničce

Verrine – cukrářská elegance ve skleničce

Vladislav Ryasnyy

2 900 Kč

Více

Sushi v zahradě

Sushi v zahradě

Julek Surmaj

3 300 Kč

Více

Focení jídla s Markem Bartošem v zahradě

Focení jídla s Markem Bartošem v zahradě

Marek Bartoš

2 500 Kč

Více

Letní piknik

Letní piknik

Lukáš Pocnar

2 900 Kč

Více

B&B - Burgery a bourbon v zahradě

B&B - Burgery a bourbon v zahradě

Jiří Janouch

3 300 Kč

Více

Menu z ohně v zahradě

Menu z ohně v zahradě

Michal Hromas

3 300 Kč

Více

Saláty v zahradě

Saláty v zahradě

Jana Bilíková
Honza Všetečka

3 300 Kč

Více