To nejlepší z Marche s Riccardem

Šéfkuchař: Riccardo Lucque

Jaké je menu?

  • Malé kuřátko potacchio se sýrovou pěnou
  • Malé gnocchi s krevetami
  • Filet z tresky se žloutkovým krémem a pečenými paprikami
  • Maritozzo s anglickým krémem

3 300 CZK včetně DPH za osobu

Tu pravou autentickou italskou kuchyni i atmosféru zažijete pouze v Laboratoriu. Sám Riccardo Lucque se chopí sporáku a bude to impozantní zážitek.  Naučí vás ty nejchutnější speciality z italského kraje Marche, odkud pochází. Tradiční italské recepty, které jsou prověřeny léty, vás alespoň svou chutí zavanou na prosluněné italské pobřeží, které je lemováno lesy a piniovými háji. Právě v Marche strávil Riccardo své dětství, udělal první krůčky, i ty kuchařské. Odjakživa měl vášeň pro jídlo, v kuchyni byl jako doma a jeho vůbec prvními strávníky byli jeho bratři. Snad veškerý svůj volný čas trávil za sporákem, což jeho maminku přivedlo na myšlenku, aby se vydal na  dráhu profesionálního kuchaře. Když ho viděla, s jakým nadšením vaří, měla o jeho budoucnosti jasno.

Se stejnou vášní, ale uzrálými zkušenostmi se Riccardo vrhne do přípravy menu, které v sobě snoubí to nejlepší z Marche.

Kurz bude veden v anglickém jazyce.

Riccardo Lucque

Od roku 1993 pobýval devět let v Anglii a pracoval v restauraci Zafferano. V Londýně se stal výkonným vedoucím šéfkuchařem řetězce pěti italských restaurací, svoji kariéru přenesl i na do New Yorku a od roku 2002 žije v Praze, kam přišel původně jako šéfkuchař restaurace Square. V roce 2005 otevřel svoji první restauraci Aromi, následovala La Finestra in Cucina a bistra La Bottega.

 

Další kurzy

18. 01. 2019

Ryby a mořské plody ENG

08. 02. 2019

To nejlepší z Itálie ENG

25. 02. 2019

Recepty z Riccardovy Italské kuchařky (ENG)

12. 03. 2019

Těstoviny - základ Itálie (ENG)

Další podobné kurzy

Pečení vánočního cukroví

Pečení vánočního cukroví

Martin Beránek

2 900 CZK

Více

Do Francie s Martinem

Do Francie s Martinem

Martin Kortus

3 300 CZK

Více

I love Sicily!

I love Sicily!

Riccardo Lucque

3 600 CZK

Více

Božské dezerty z LA BOTTEGA

Božské dezerty z LA BOTTEGA

Daniele Combi

3 300 CZK

Více

Mezze - drobné pohoštění pro každou příležitost

Mezze - drobné pohoštění pro každou příležitost

Michal Hromas

3 300 CZK

Více

Skvělé BURGERY jako z Dishe

Skvělé BURGERY jako z Dishe

Jiří Janouch

2 900 CZK

Více

Těstoviny - základ Itálie (ENG)

Těstoviny - základ Itálie (ENG)

Riccardo Lucque

3 300 CZK

Více

Používáme řepu v celém menu

Používáme řepu v celém menu

Tomáš Černý

2 900 CZK

Více