To nejlepší z Marche s Riccardem

Šéfkuchař: Riccardo Lucque

Jaké je menu?

  • Malé kuřátko potacchio se sýrovou pěnou
  • Malé gnocchi s krevetami
  • Filet z tresky se žloutkovým krémem a pečenými paprikami
  • Maritozzo s anglickým krémem

3 300 CZK včetně DPH za osobu

Tu pravou autentickou italskou kuchyni i atmosféru zažijete pouze v Laboratoriu. Sám Riccardo Lucque se chopí sporáku a bude to impozantní zážitek.  Naučí vás ty nejchutnější speciality z italského kraje Marche, odkud pochází. Tradiční italské recepty, které jsou prověřeny léty, vás alespoň svou chutí zavanou na prosluněné italské pobřeží, které je lemováno lesy a piniovými háji. Právě v Marche strávil Riccardo své dětství, udělal první krůčky, i ty kuchařské. Odjakživa měl vášeň pro jídlo, v kuchyni byl jako doma a jeho vůbec prvními strávníky byli jeho bratři. Snad veškerý svůj volný čas trávil za sporákem, což jeho maminku přivedlo na myšlenku, aby se vydal na  dráhu profesionálního kuchaře. Když ho viděla, s jakým nadšením vaří, měla o jeho budoucnosti jasno.

Se stejnou vášní, ale uzrálými zkušenostmi se Riccardo vrhne do přípravy menu, které v sobě snoubí to nejlepší z Marche.

Kurz bude veden v anglickém jazyce.

Termíny

Datum Stav Rezervace

Pondělí, 29. 10. 2018, 16:30 - 20:30

Volno

Riccardo Lucque

Od roku 1993 pobýval devět let v Anglii a pracoval v restauraci Zafferano. V Londýně se stal výkonným vedoucím šéfkuchařem řetězce pěti italských restaurací, svoji kariéru přenesl i na do New Yorku a od roku 2002 žije v Praze, kam přišel původně jako šéfkuchař restaurace Square. V roce 2005 otevřel svoji první restauraci Aromi, následovala La Finestra in Cucina a bistra La Bottega.

 

Další kurzy

15. 11. 2018

Lanýžová večeře s Riccardem

26. 11. 2018

Lanýžové menu s Riccardem

Další podobné kurzy

Nesnídejte jen ráno!

Nesnídejte jen ráno!

Martin Kortus

1 900 CZK

Více

Lanýžové menu s Riccardem

Lanýžové menu s Riccardem

Riccardo Lucque

3 950 CZK

Více

Chřestová sezóna je tady!

Chřestová sezóna je tady!

Tomáš Černý

3 500 CZK

Více

Jarní kurz Dish burgerů

Jarní kurz Dish burgerů

Jiří Janouch

2 500 CZK

Více

LA FINESTRA představuje: drůbeží menu

LA FINESTRA představuje: drůbeží menu

Tomáš Juřík

3 500 CZK

Více

Lanýžová večeře s Riccardem

Lanýžová večeře s Riccardem

Riccardo Lucque

3 950 CZK

Více

Sous vide v každém chodu

Sous vide v každém chodu

Lukáš Pocnar

3 300 CZK

Více

LA FINESTRA představuje: SEAFOOD

LA FINESTRA představuje: SEAFOOD

Tomáš Juřík

3 950 CZK

Více