Chuť tradiční Asie

Šéfkuchař: Ondřej Hutník

Jaké je menu?

Thajsko – rolky s pekingskou kachnou: jarní závitky plněné pekingskou kachnou s omáčkou hoisin a salátem z nakládaných okurek, chilli a thajské bazalky

Vietnam – polévka pho bo tái: silný hovězí vývar s hovězím masem, zázvorem, skořicí, badyánem a kardamomem, rýžové nudle, sójové klíčky a koriandr

Indonésie – smažená rýže nasi goreng: restovaná rýže se smaženým kuřecím masem, marinovanou zeleninou, pikantní vaječnou omeletou a krevetovým chipsem

Indie – gulab jamun: kuličky z mandlového těsta, sirup z černého kardamomu s kumquaty, mangový jogurt a pistáciové oříšky

 

3 600 Kč včetně DPH za osobu

S šéfkuchařem Ondřejem Hutníkem se na jednom kurzu podíváte do Thajska, Vietnamu, Indonésie i Indie. Těšte se na všechny chutě tradiční Asie – pekingskou kachnu, oblíbený silný vietnamský vývar pho bo tái, indonéskou smaženou rýži nasi goreng a na závěr indický dezert – gulab jamun.
Ondra vybral ty nejoblíbenější recepty, jeho kurz bude naplněný čerstvostí a barevností chutí. Toto menu je prostě skvělé! Pokud máte rádi chuť asijské kuchyně, pak jí teď doslova podlehnete. Už cítíte tu vůni koriandru, skořice, badyánu, thajské bazalky a kardamomu? Těšte se na pikantní, autentický zážitek.

Ondra se různým asijským kuchyním věnuje už opravdu dlouho, libuje si v zajímavých a originálních jídlech, která v jeho podání chutnají božsky. Zkušeností má na rozdávání, vařil pět let v Mandarin Oriental Prague, střihl si zahraniční stáže včetně té v michelinské restauraci Yong Yi Ting. Od roku 2018 působil jako sous chef v restauraci Sia pod vedením šéfkuchaře Jiřího Štifta, s nímž absolvoval i cestu po Hongkongu a Tchaj-peji, kde nasbírali novou inspiraci. V březnu 2019 Ondra kývl na novou výzvu a stal se šéfkuchařem Foodway Cateringu.

Děkujeme Made in Japan za nádobí, na kterém bude jídlo na kurzu servírováno.

Termíny

Datum Stav Rezervace

Pátek, 28. 01. 2022, 16:30 - 20:30

Volno

Ondřej Hutník

S vařením začínal ve Skotsku, po návratu do Česka působil v Maze by Gordon Ramsay v hotelu Hilton Old Town, ve Phenixu, v Zátiší, Čestru a v hotelu Mandarin Oriental Prague, kde pracoval pět let, z toho dva roky jako zástupce šéfkuchaře. Na kontě má stáže v michelinských restauracích, od roku 2018 působil jako sous chef asijské restaurace Sia pod vedením Jiřího Štifta. Nyní je šéfkuchařem Foodway Cateringu skupiny Together.

 

Další kurzy lektora/ky

Žádné další kurzy nejsou vypsány

Další volné kurzy

Ve stylu Campari

Ve stylu Campari

Martin Kortus
Milan Zaleš

3 300 Kč

Více

Seafood a Champagne s Riccardem

Seafood a Champagne s Riccardem

Riccardo Lucque

3 500 Kč

Více

Pekař nepeče jen housky

Pekař nepeče jen housky

Xavier Carchenilla

3 300 Kč

Více

Skandinávské pečení

Skandinávské pečení

Eva Simkovičová

3 300 Kč

Více

Rum na talíři

Rum na talíři

Martin Kortus

3 300 Kč

Více

Sweet Flow odpaluje těsto

Sweet Flow odpaluje těsto

Xavier Carchenilla

3 300 Kč

Více

Ve stylu Grand Marnier

Ve stylu Grand Marnier

Martin Kortus
Filip Jančárek

3 300 Kč

Více

Masopustní koblihy s Julianou

Masopustní koblihy s Julianou

Juliana Fischerová

3 300 Kč

Více