Chuť tradiční Asie

Šéfkuchař: Ondřej Hutník

Jaké je menu?

Thajsko – Rolky s pekingskou kachnou -jarní závitky plněné pekingskou kachnou s omáčkou Hoisin a salátem z nakládaných okurek, chilli a thajské bazalky.

Vietnam – Polévka Pho bo tái - silný hovězí vývar s hovězím masem, zázvorem, skořicí, badyánem a kardamomem, rýžové nudle, sojové klíčky a koriandr.

Indonésie – Smažená rýže Nasi Goreng -restovaná rýže se smaženým kuřecím masem, marinovanou zeleninou, pikantní vaječnou omeletou a krevetovým chipsem.

Indie – Gulab Jamun - kuličky z mandlového těsta, sirup z černého kardamomu s kumquaty, mangový jogurt a pistáciové oříšky.

 

3 600 Kč včetně DPH za osobu

S šéfkuchařem Ondřejem Hutníkem se na jednom kurzu podíváte do Thajska, Vietnamu, Indonésie i Indie. Těšte se na všechny chutě tradiční Asie - pekingskou kachnu, oblíbený silný vietnamský vývar Pho bo tái, indonéskou smaženou rýži Nasi Goreng a na závěr indický dezert – Gulab Jamun.
Ondra vybral ty nejoblíbenější recepty, jeho kurz bude naplněný čerstvostí a barevností chutí. Toto menu je prostě WAU! Pokud máte rádi chuť asijské kuchyně, pak  jí teď doslova podlehnete. Už cítíte tu vůni koriandru, skořice, badyánu, thajské bazalky a kardamomu? Těšte se na pikantní, autentický zážitek.

Ondra se různým asijským kuchyním věnuje už opravdu dlouho, libuje si v zajímavých a originálních jídlech, která v jeho podání chutnají božsky. Zkušeností má na rozdávání, vařil 5 let v Mandarin Oriental Prague, střihl si zahraniční stáže včetně té v michelinské restauraci Yong Yi Ting. Od roku 2018 působil jako sous chef v restauraci Sia pod vedením šéfkuchaře Jiřího Štifta s nímž absolvoval i cestu po Hongkongu a Taipei, kde nasbírali novou inspiraci. Od března 2019 pak Ondra kývl na novou výzvu a stal se šéfkuchař Foodway Catering.

Děkujeme Made in Japan za nádobí, na kterém bude jídlo na kurzu servírováno.

Termíny

Datum Stav Rezervace

Úterý, 11. 08. 2020, 16:30 - 20:30

Volno

Ondřej Hutník

S vařením začínal ve Skotsku, po návratu do Čech působil v Maze by Gordon Ramsay v hotelu Hilton old Town, Phenixu, V Zátiší, Čestru a hotelu Mandarin Oriental Prague - 5 let, z toho 2 roky jako zástupce šéfkuchaře. Na kontě má stáže v michelinských restauracích, od roku 2018 působil jako sous chef asijské restaurace Sia pod vedením Jiřího Štifta. Nyní působí jako šéfkuchař cateringu Toodway skupiny Together.

 

Další kurzy lektora/ky

Žádné další kurzy nejsou vypsány

Další volné kurzy

Cesta chleba s Maškrtnicí

Cesta chleba s Maškrtnicí

Juliana Fischerová

3 600 Kč

Více

Grilování s Martinem v zahradě

Grilování s Martinem v zahradě

Martin Kortus

3 300 Kč

Více

Asijská fermentace

Asijská fermentace

Zuzana Ouhrabková

3 300 Kč

Více

Sushi

Sushi

Julek Surmaj

3 300 Kč

Více

Pečení chleba ve dvou dnech 1.8. - 2.8. 2020

Pečení chleba ve dvou dnech 1.8. - 2.8. 2020

Juliana Fischerová

3 600 Kč

Více

LA FINESTRA představuje: RYBY & MOŘSKÉ PLODY

LA FINESTRA představuje: RYBY & MOŘSKÉ PLODY

Tomáš Juřík

3 950 Kč

Více

The Best of La Finestra

The Best of La Finestra

Tomáš Juřík

3 950 Kč

Více

Triky šéfkuchařů - dochucování a kyselost

Triky šéfkuchařů - dochucování a kyselost

Jana Bilíková

3 300 Kč

Více