Tradiční čínské dim sum knedlíčky!

Šéfkuchař: Ladislav Dvořák

Jaké je menu?

Hovězí potstickers připravované na pánvi
Smažené kachní knedlíčky v „gyoza“ těstě
Shu mai knedlíčky (tradiční kombinace vepřového s krevetami) ve wonton těstě na páře
Zeleninové knedlíčky v „dumpling“ těstě na páře
Omáčky - švestková, sojová, černý ocet

3 300 Kč včetně DPH za osobu

Milovníci asijské kuchyně, zbystřete! Připravili jsme pro vás unikátní kurz domácí přípravy dim sum - tradičních čínských knedlíčků. Naučíme se pracovat s těsty, ukážeme si několik druhů náplní, vyzkoušíme různé přípravy (v páře, v pánvi, v oleji) a vše spárujeme s lahodnými omáčkami. Těšit se můžete nejen na skvělé jídlo, ale i na vyprávění z cest po Asii!

Ladislav Dvořák

Klíčovou roli v jeho kariéře sehrála pětiletá zkušenost v restauraci Essensia (dnešní Spices) hotelu Mandarin Oriental Prague. Prošel si stážemi v Sala Rim Naam v Bangkoku, kde se naučil moderní thajskou kuchyň, následovala stáž v Londýně v Dinner by Heston Blumenthal. Pracoval na Šumavě U Štěpána či v Babiččině zahradě. Založil pop-up projekt s dim sum knedlíčky TamarindTree.

Další kurzy lektora/ky

Žádné další kurzy nejsou vypsány

Další volné kurzy

Chuť Srí Lanky (ENG)

Chuť Srí Lanky (ENG)

Sofia Smith

3 300 Kč

Více

Hovězí, hovězí, hovězí!

Hovězí, hovězí, hovězí!

Martin Kortus
Olga Romanová

3 300 Kč

Více

The Best of La Finestra

The Best of La Finestra

Tomáš Juřík

3 950 Kč

Více

Vaření s dětmi

Vaření s dětmi

Darina Sieglová

2 500 Kč

Více

Asijská fermentace

Asijská fermentace

Zuzana Ouhrabková

3 300 Kč

Více

Rum na talíři

Rum na talíři

Martin Kortus

3 300 Kč

Více

České menu z Kuchyně II.

České menu z Kuchyně II.

Marek Janouch
Dalibor Křivánek
Olga Romanová

3 600 Kč

Více

Rodinný jídelníček efektivně s dětmi

Rodinný jídelníček efektivně s dětmi

Darina Sieglová

2 500 Kč

Více

Ukázka z kurzu