Tradiční čínské dim sum knedlíčky!

Šéfkuchař: Ladislav Dvořák

Jaké je menu?

Hovězí potstickers připravované na pánvi
Smažené kachní dim sum
Shu mai knedlíčky (tradiční kombinace vepřového s krevetami) ve wonton těstě na páře
Zeleninové dim sum
Omáčky - švestková, sojová, černý ocet

3 300 Kč včetně DPH za osobu

Milovníci asijské kuchyně, zbystřete! Připravili jsme pro vás unikátní kurz domácí přípravy dim sum - tradičních čínských knedlíčků. Naučíme se pracovat s těsty, ukážeme si několik druhů náplní, vyzkoušíme různé přípravy (v páře, v pánvi, v oleji) a vše spárujeme s lahodnými omáčkami. Těšit se můžete nejen na skvělé jídlo, ale i na vyprávění z cest po Asii!

Termíny

Datum Stav Rezervace

Středa, 10. 11. 2021, 16:30 - 20:30

Volno

Ladislav Dvořák

Klíčovou roli v jeho kariéře sehrála pětiletá zkušenost v restauraci Essensia (dnešní Spices) hotelu Mandarin Oriental Prague. Prošel si stážemi v Sala Rim Naam v Bangkoku, kde se naučil moderní thajskou kuchyni, následovala stáž v Londýně v Dinner by Heston Blumenthal. Pracoval na Šumavě U Štěpána či v Babiččině zahradě. Založil pop-up projekt s dim sum knedlíčky TamarindTree.

Další kurzy lektora/ky

Žádné další kurzy nejsou vypsány

Další volné kurzy

Ryby a mořské plody (ENG)

Ryby a mořské plody (ENG)

Riccardo Lucque

3 300 Kč

Více

Baskicko s Hugem

Baskicko s Hugem

Michal Hromas

3 300 Kč

Více

Dýně 4x jinak

Dýně 4x jinak

Martin Kortus

3 300 Kč

Více

Ve stylu Campari

Ve stylu Campari

Martin Kortus

3 300 Kč

Více

Pestrost filipínských chutí s Don Papa

Pestrost filipínských chutí s Don Papa

Martin Kortus

3 300 Kč

Více

Zvěřina a pálenky

Zvěřina a pálenky

Martin Kortus

3 300 Kč

Více

Rum na talíři

Rum na talíři

Martin Kortus

3 300 Kč

Více

Lanýžová večeře s Riccardem (ENG)

Lanýžová večeře s Riccardem (ENG)

Riccardo Lucque

4 500 Kč

Více

Ukázka z kurzu