Tradiční čínské dim sum knedlíčky!

Šéfkuchař: Ladislav Dvořák

Jaké je menu?

  • hovězí potstickers připravované na pánvi
  • smažené kachní knedlíčky v „gyoza“ těstě
  • shu mai knedlíčky (tradiční kombinace vepřového s krevetami) ve wonton těstě na páře
  • zeleninové knedlíčky v „dumpling“ těstě na páře
  • omáčky - švestková, sojová, černý ocet

3 300 CZK včetně DPH za osobu

Milovníci asijské kuchyně, zbystřete! Připravili jsme pro vás unikátní kurz domácí přípravy dim sum - tradičních čínských knedlíčků. Naučíme se pracovat s těsty, ukážeme si několik druhů náplní, vyzkoušíme různé přípravy (v páře, v pánvi, v oleji) a vše spárujeme s lahodnými omáčkami. Těšit se můžete nejen na skvělé jídlo, ale i na vyprávění z cest po Asii!

Ladislav Dvořák

Klíčovou roli v jeho kariéře sehrála pětiletá zkušenost v restauraci Essensia (dnešní Spices) hotelu Mandarin Oriental Prague. Prošel si stážemi v Sala Rim Naam v Bangkoku, kde se naučil moderní thajskou kuchyň, následovala stáž v Londýně v Dinner by Heston Blumenthal. Pracoval na Šumavě U Štěpána či v Babiččině zahradě. Založil pop-up projekt s dim sum knedlíčky TamarindTree.

Další kurzy

25. 03. 2019

DIM SUM knedlíčky v novém kabátu!

Další podobné kurzy

Pečení vánočního cukroví II.

Pečení vánočního cukroví II.

Martin Beránek

2 900 CZK

Více

Menu Jana Punčocháře

Menu Jana Punčocháře

Jan Punčochář

3 950 CZK

Více

Pečení chleba s Maškrtnicí II.

Pečení chleba s Maškrtnicí II.

Juliana Fischerová

3 300 CZK

Více

I love Sicily!

I love Sicily!

Riccardo Lucque

3 600 CZK

Více

Příprava čerstvých těstovin

Příprava čerstvých těstovin

Riccardo Lucque

3 300 CZK

Více

Plody moře s Riccardem

Plody moře s Riccardem

Riccardo Lucque

3 700 CZK

Více

Čerstvé těstoviny s Riccardem!

Čerstvé těstoviny s Riccardem!

Riccardo Lucque

3 500 CZK

Více

Veganské menu

Veganské menu

Michal Hromas

2 500 CZK

Více