Tuňák v hlavní roli

Šéfkuchař: Riccardo Lucque

Jaké je menu?

Tuňákové carpaccio s burratou a rajčatovým gelem
Tuňákový steak s nakyslou pepřovou omáčkou
Špagety aglio olio s peperoncinem a tuňákovým tatarákem
Citronový koláč

3 900 Kč včetně DPH za osobu

Itálie a tuňák jdou spolu ruku v ruce od pradávna a proto bychom Vám rádi představili kouzlou této ryby ve více chodech tak, jak to má rád sám Riccardo, který Vám představí více tváří tuňáka tak, abyste i doma mohli oslňovat své okolí svým uměním.

KURZ JE VEDEN V ANGLICKÉM JAZYCE

Riccardo Lucque

Od roku 1993 pobýval devět let v Anglii a pracoval v restauraci Zafferano. V Londýně se stal výkonným vedoucím šéfkuchařem řetězce pěti italských restaurací, svoji kariéru přenesl i na do New Yorku a od roku 2002 žije v Praze, kam přišel původně jako šéfkuchař restaurace Square. V roce 2005 otevřel svoji první restauraci Aromi, následovala La Finestra in Cucina a bistra La Bottega.

 

Další kurzy lektora/ky

17. 09. 2019

Těstoviny v moderním pojetí (ENG)

15. 10. 2019

I love Piemonte! (ENG)

11. 11. 2019

Lanýžová večeře s Riccardem (ENG)

25. 11. 2019

Lanýžové menu s Riccardem (ENG)

Další volné kurzy

S Darinou - Rodinný jídelníček efektivně

S Darinou - Rodinný jídelníček efektivně

Darina Sieglová

2 500 Kč

Více

Rum na talíři

Rum na talíři

Martin Kortus

3 300 Kč

Více

Men in the kitchen

Men in the kitchen

Martin Kortus

3 300 Kč

Více

Triky šéfkuchařů - Dochucování (sladká a slaná chuť)

Triky šéfkuchařů - Dochucování (sladká a slaná chuť)

Jana Bilíková
Honza Všetečka

3 300 Kč

Více

Domácí listové těsto

Domácí listové těsto

Eliška Klanicová

3 300 Kč

Více

Indian home cooking se Sofií 2 (ENG)

Indian home cooking se Sofií 2 (ENG)

Sofia Smith

3 300 Kč

Více

Tajemství chutí a vůní Asie

Tajemství chutí a vůní Asie

Ondřej Hutník

3 600 Kč

Více

Ladies with cocktails in the kitchen

Ladies with cocktails in the kitchen

Martin Kortus

3 300 Kč

Více