Tuňák v hlavní roli

Šéfkuchař: Riccardo Lucque

Jaké je menu?

  • Tuňákové carpaccio s burratou a rajčatovým gelem
  • Tuňákový steak s nakyslou pepřovou omáčkou
  • Špagety aglio olio s peperoncinem a tuňákovým tatarákem
  • Citronový koláč

3 900 CZK včetně DPH za osobu

Itálie a tuňák jdou spolu ruku v ruce od pradávna a proto bychom Vám rádi představili kouzlou této ryby ve více chodech tak, jak to má rád sám Riccardo, který Vám představí více tváří tuňáka tak, abyste i doma mohli oslňovat své okolí svým uměním.

KURZ JE VEDEN V ANGLICKÉM JAZYCE

Riccardo Lucque

Od roku 1993 pobýval devět let v Anglii a pracoval v restauraci Zafferano. V Londýně se stal výkonným vedoucím šéfkuchařem řetězce pěti italských restaurací, svoji kariéru přenesl i na do New Yorku a od roku 2002 žije v Praze, kam přišel původně jako šéfkuchař restaurace Square. V roce 2005 otevřel svoji první restauraci Aromi, následovala La Finestra in Cucina a bistra La Bottega.

 

Další kurzy

15. 11. 2018

Lanýžová večeře s Riccardem

26. 11. 2018

Lanýžové menu s Riccardem

Další podobné kurzy

Nejoblíbenější italské recepty

Nejoblíbenější italské recepty

Riccardo Lucque

3 500 CZK

Více

LA FINESTRA představuje: drůbeží menu

LA FINESTRA představuje: drůbeží menu

Tomáš Juřík

3 500 CZK

Více

To nejlepší z české kuchyně!

To nejlepší z české kuchyně!

Martin Kortus

2 000 CZK

Více

Veganské menu

Veganské menu

Michal Hromas

2 500 CZK

Více

Hovězí steak není jen svíčková

Hovězí steak není jen svíčková

Tomáš Černý

3 300 CZK

Více

Máme sezónu chřestu!

Máme sezónu chřestu!

Tomáš Černý

3 300 CZK

Více

Zimní burgery jako z Dishe

Zimní burgery jako z Dishe

Jiří Janouch

2 500 CZK

Více

Burgery jako z Dishe 2018

Burgery jako z Dishe 2018

Jiří Janouch

3 000 CZK

Více