Vánoční cukroví s Eliškou vol. II

Šéfkuchař: Eliška Klanicová

Jaké je menu?

Kávové oválky s krémem

Arašídové cukroví s dulcey čokoládou

Kořeněné ořechové kytičky

Marokánky

Lanýže z bílé čokolády s pomerančovým likérem, pistáciemi a kokosem

 

3 300 Kč včetně DPH za osobu

Každoročně pečete rohlíčky, linecké a pracny a rádi byste svůj repertoár trochu oživili? Nebo chcete teprve začít péct, ale klasika Vás příliš neláká? V obou případech jsou kurzy pečení vánočního cukroví s Eliškou určeny právě Vám. Letos vypisujeme hned dva kurzy a v každém z nich si společně upečeme a ukoulíme pět druhů ne tak úplně tradičního cukroví. Budeme ovšem vycházet z klasických receptur, a proto nabyté znalosti využijete i při přípravě jiných druhů cukroví. Naučíme se přípravu křehkého těsta a máslového krému, připravíme si i jeden druh zdravějšího cukroví, a navíc i cukrovou polevu a čokoládovou ganache. Budeme pracovat jen s nejkvalitnějšími surovinami a den nám provoní čokoláda, vanilka, skořice, pomeranč, káva a spousta oříšků. Připravíme si třeba křupavé arašídové sušenky s dulcey čokoládou nebo zdravější variantu oblíbených marokánek. Nestačí-li Vám ovšem pět druhů a chcete jich mít rovnou deset, nezapomeňte se přihlásit i na druhý kurz, kde budeme péct úplně jiné druhy!

Chcete si vánoční pečení užít bez stresu a mytí nádobí, zato v příjemné atmosféře a se sklenkou prosecca v ruce? Tak přijďte k nám! Ať už jste začátečník, nebo matador hledající novou inspiraci, na tomto kurzu se určitě nudit nebudete. 

Eliška Klanicová

Vystudovala angličtinu a ekonomii, ale díky lásce k pečení otočila svůj život vzhůru nohama. Přestěhovala se do Londýna a získala vysněný Grand Diplome na jedné z nejprestižnějších kulinárních škol na světě, Le Cordon Bleu. V Praze absolvovala nespočet kurzů v Laboratoriu, teď se role vyměnily, z žáka je lektorka. Eliška je pastry chef restaurace La Finestra in Cucina a autorka blogu Elikatesy.

Další kurzy lektora/ky

Žádné další kurzy nejsou vypsány

Další volné kurzy

Jak se vaří v  Next Door by Imperial

Jak se vaří v  Next Door by Imperial

Zdeněk Pohlreich

5 000 Kč

Více

Sladce, česky, netradičně s Kro bakery

Sladce, česky, netradičně s Kro bakery

Týna Roubitschek

3 300 Kč

Více

Mexiko s Rodrigem (ENG)

Mexiko s Rodrigem (ENG)

Rodrigo Castro Vargas

3 300 Kč

Více

Tradiční japonská kuchyně

Tradiční japonská kuchyně

Jakub Horák

3 300 Kč

Více

Gin menu

Gin menu

Martin Kortus

3 300 Kč

Více

Delikatesy italského středomoří (ENG)

Delikatesy italského středomoří (ENG)

Matteo Crubellati

3 300 Kč

Více

Moderní italská kuchyně

Moderní italská kuchyně

Marco Giampaoli

3 300 Kč

Více

Ve stylu Grand Marnier

Ve stylu Grand Marnier

Martin Kortus

3 300 Kč

Více