Vánoční cukroví s Eliškou vol. II

Šéfkuchař: Eliška Klanicová

Jaké je menu?

Pomerančové linecké s krémem z bílé čokolády

Sněhové kávové pusinky s čokoládovou ganache

Palcové sušenky s džemem

Pistáciové rohlíčky

Rawfaelo

 

3 300 Kč včetně DPH za osobu

Každoročně pečete rohlíčky, linecké a pracny, a rádi byste svůj repertoár cukroví  trochu oživili? Nebo byste rádi začali s pečením, ale klasické vánoční druhy vás příliš nelákají? V obou případech jsou kurzy pečení vánočního cukroví s Eliškou, cukrářkou La Finestra in Cucina určeny právě pro vám. Eliška je mezi přáteli a rodinnou už mnoho let proslulá svým vánočním cukrovím a jeho pověst ji předchází.

V každém z těchto kurzů cukroví si společně upečeme a ukoulíme pět druhů, ne tolik úplně tradičního vánočního cukroví. Avšak budeme vycházet z klasických receptur, a proto nabyté znalosti využijete i při přípravě jiných druhů cukroví.

Naučíme se přípravu křehkého těsta a máslového krému, připravíme si i jeden druh zdravějšího cukroví a navíc i bílkový sníh a ganache. My se už nemůžeme dočkat pistáciových rohlíčků a kokosové Rawfaelo.

Eliška si pro vás připravila hned dva kurzy cukroví, které se na sebe navazují.  Pokud si chcete upéct rovnou deset druhů cukroví, tak si nenechte ujít ani ten druhý! Základem skvělého cukroví jen ty nejlepší ingredience. Kurz nám provoní čokoláda, vanilka, kokos, pomerančová kůra, a spousta oříšků. Chcete-li si užít pečení cukroví bez stresu a v příjemné atmosféře, přijďte k nám. V Laboratoriu je to zážitek. Z kurzu si odneste jen sladké vzpomínky a skvělé cukroví. Ať už jste začátečník nebo zkušený matador hledající novou inspiraci. Na kurzu se určitě nudit nebudete. 

Termíny

Datum Stav Rezervace

Neděle, 08. 12. 2019, 16:30 - 20:30

Volno

Eliška Klanicová

Vystudovala angličtinu a ekonomii, ale díky lásce k pečení otočila svůj život vzhůru nohama. Přestěhovala se do Londýna a získala vysněný Grand Diplome na  jedné z nejprestižnějších kulinárních škol na světě Le Cordon Bleu. V Praze absolvovala nespočet kurzů v Laboratoriu, teď se role vyměnily, z žáka je lektorka. Eliška je pastry chef restaurace La Finestra in Cucina a autorka blogu Elikatesy.

Další kurzy lektora/ky

07. 12. 2019

Vánoční cukroví s Eliškou vol. I

08. 12. 2019

Vánoční cukroví s Eliškou vol. I

18. 01. 2020

Domácí listové těsto

Další volné kurzy

LA FINESTRA představuje: RYBY

LA FINESTRA představuje: RYBY

Tomáš Juřík

3 950 Kč

Více

Men in the kitchen

Men in the kitchen

Martin Kortus

3 300 Kč

Více

Ve stylu Grand Marnier

Ve stylu Grand Marnier

Martin Kortus

3 300 Kč

Více

To nejlepší z Esky – podzimní edice!

To nejlepší z Esky – podzimní edice!

Martin Štangl

3 950 Kč

Více

Rum na talíři

Rum na talíři

Martin Kortus

3 300 Kč

Více

Degustace čokolády CLAUDIO CORALLO

Degustace čokolády CLAUDIO CORALLO

Flemming Laugesen

950 Kč

Více

Lanýžová večeře s Riccardem (ENG)

Lanýžová večeře s Riccardem (ENG)

Riccardo Lucque

4 500 Kč

Více

Pečení vánočního cukroví

Pečení vánočního cukroví

Martin Beránek

3 300 Kč

Více