Vánoční cukroví s Eliškou vol. I

Šéfkuchař: Eliška Klanicová

Jaké je menu?

Čokoládové bochánky s karamelem

Mandlové cukroví s ruby čokoládou

Kokosové cukroví s citronovým krémem

Stříkané cukroví s vanilkou a pomerančem

Švestkové kuličky s mákem nebo vlašskými ořechy

3 300 Kč včetně DPH za osobu

Každoročně pečete rohlíčky, linecké a pracny a rádi byste svůj repertoár trochu oživili? Nebo chcete teprve začít péct, ale klasika Vás příliš neláká? V obou případech jsou kurzy pečení vánočního cukroví s Eliškou určeny právě Vám. Letos vypisujeme hned dva kurzy a v každém z nich si společně upečeme a ukoulíme pět druhů ne tak úplně tradičního cukroví. Budeme ovšem vycházet z klasických receptur, a proto nabyté znalosti využijete i při přípravě jiných druhů cukroví. Naučíme se přípravu křehkého těsta a máslového krému, připravíme si i jeden druh zdravějšího cukroví, a navíc i karamel, cukrovou polevu a třené těsto. Budeme pracovat jen s nejkvalitnějšími surovinami a den nám provoní čokoláda, vanilka, skořice, pomeranč, karamel a spousta oříšků. Připravíme si třeba vláčné čokoládové bochánky se slaným karamelem nebo voňavé kokosové cukroví s citronovým krémem. Nestačí-li Vám ovšem pět druhů a chcete jich mít rovnou deset, nezapomeňte se přihlásit i na druhý kurz, kde budeme péct úplně jiné druhy!

Chcete si vánoční pečení užít bez stresu a mytí nádobí, zato v příjemné atmosféře a se sklenkou prosecca v ruce? Tak přijďte k nám! Ať už jste začátečník, nebo matador hledající novou inspiraci, na tomto kurzu se určitě nudit nebudete. 

Termíny

Datum Stav Rezervace

Sobota, 05. 12. 2020, 10:00 - 15:00

Volno

Sobota, 12. 12. 2020, 10:00 - 15:00

Volno

Eliška Klanicová

Vystudovala angličtinu a ekonomii, ale díky lásce k pečení otočila svůj život vzhůru nohama. Přestěhovala se do Londýna a získala vysněný Grand Diplome na jedné z nejprestižnějších kulinárních škol na světě, Le Cordon Bleu. V Praze absolvovala nespočet kurzů v Laboratoriu, teď se role vyměnily, z žáka je lektorka. Eliška je pastry chef restaurace La Finestra in Cucina a autorka blogu Elikatesy.

Další kurzy lektora/ky

06. 12. 2020

Vánoční cukroví s Eliškou vol. II

13. 12. 2020

Vánoční cukroví s Eliškou vol. II

23. 01. 2021

Anatomie dortu

24. 01. 2021

Snídaňové pečení s Eliškou

Další volné kurzy

Těstoviny v moderním pojetí (ENG)

Těstoviny v moderním pojetí (ENG)

Riccardo Lucque

3 300 Kč

Více

Vánoční cukroví s Eliškou vol. II

Vánoční cukroví s Eliškou vol. II

Eliška Klanicová

3 300 Kč

Více

Ryby a mořské plody (ENG)

Ryby a mořské plody (ENG)

Riccardo Lucque

3 300 Kč

Více

Balíček Sůl nad zlato

Balíček Sůl nad zlato

Ježíšek

1 850 Kč

Více

Masterclass s Riccardem Lucque

Masterclass s Riccardem Lucque

Ježíšek

990 Kč

Více

Zástěra Laboratorio

Zástěra Laboratorio

Ježíšek

499 Kč

Více

Kuchařka

Kuchařka "Italská" Riccarda Lucqueho s podpisem

Ježíšek

449 Kč

Více

Voucher na kurz vaření

Voucher na kurz vaření

Ježíšek

3 300 Kč

Více