Vaření s dětmi

Šéfkuchař: Darina Sieglová

Jaké je menu?

Hrášková polévka

Těstoviny s masovým ragú

Domácí sušenky

Vhodné pro děti od 6 do 10 let
1 místo = 1 dospělý a 1 dítě

 

 

 

2 500 Kč včetně DPH za osobu

Kurz vaření, kde budou rodiče vařit spolu se svými dětmi. Na začátek si připravíme hráškovou polévku, která nám dá základ pro všechny další zeleninové polévky, a ukážeme si nápady na zavářky. U polévky si také uděláme ochutnávky různých mražených hrášků a ukážeme si na nich rozdíly.

Naučíme se masové ragú, které je ideálním jídlem pro zamrazení a hodí se pro přípravu mnoha pokrmů, jako jsou například lasagne, shepard’s pie, těstoviny s ragú, pizza, zapečené bagety a další.

Jako dezert si připravíme sušenky, kde trochu popustíme uzdu fantazii – každý si připraví své a trochu těsta si odnese domů.

Kurz je vhodný pro děti od 6 do 10 let. 1 místo na kurzu je 1 dospělý a 1 dítě.

Lektorka Darina se navíc léta zajímá o výživu a správnou stravu. Absolvovala i kurz poradce pro výživu, a tak u vaření hlídá nejen chuť, ale i složení, tedy to, co jídlo obsahuje a jak moc se přibližuje doporučením pro správný vývoj dětí i zdraví dospělých. Dozvíte se tak spoustu informací o tom, jak správně kombinovat suroviny, jaká je k čemu prospěšná i zda jíte vyváženě a všeho dostatek. A také to, jak se z toho zdraví nezbláznit. „Jídlo má být radost, pro Vás i pro děti!“ 

Termíny

Datum Stav Rezervace

Sobota, 17. 10. 2020, 10:00 - 14:00

Volno

Darina Sieglová

Darina léta píše pro časopis Apetit a pravidelně chodí vařit do pořadu České televize Sama doma. Má dvě děti, které ji donutily vyměnit divoké večírky za rodinné večeře. Je totiž vyznavačkou starých pořádků: teplých večeří, při kterých sedí rodina u jednoho stolu. Na kurzech Vám prozradí, jak se nezbláznit z dětských (ne)chutí i povinnosti každý den vařit. Protože „jídlo má být radost, pro Vás i pro děti“.

Další kurzy lektora/ky

10. 09. 2020

Rodinný jídelníček efektivně s dětmi

Další volné kurzy

Burgery jako z Dishe

Burgery jako z Dishe

Jiří Janouch

3 300 Kč

Více

The Best of La Finestra

The Best of La Finestra

Tomáš Juřík

3 950 Kč

Více

Triky šéfkuchařů – dochucování a kyselost

Triky šéfkuchařů – dochucování a kyselost

Jana Bilíková

3 300 Kč

Více

Těstoviny v moderním pojetí (ENG)

Těstoviny v moderním pojetí (ENG)

Riccardo Lucque

3 300 Kč

Více

Ryby a mořské plody (ENG)

Ryby a mořské plody (ENG)

Riccardo Lucque

3 300 Kč

Více

Rodinný jídelníček efektivně s dětmi

Rodinný jídelníček efektivně s dětmi

Darina Sieglová

2 500 Kč

Více

Anatomie dortu

Anatomie dortu

Eliška Klanicová

3 300 Kč

Více

Nedělní pečení s Eliškou

Nedělní pečení s Eliškou

Eliška Klanicová

3 300 Kč

Více