Vaříme s Martinem II (ONLINE)

Šéfkuchař: Martin Kortus

Jaké je menu?

Klasická vaječná omeleta

Kuřecí steak v máslové omáčce s tymiánem a gratinovanými bramborami dauphinoise

Pečená hruška v karamelové omáčce s vanilkovou zmrzlinou

330 Kč včetně DPH za osobu

Už nás to bez vás nebavilo, a tak přicházíme s online kurzy vaření! Chceme být s vámi v kontaktu, společně si zavařit, sdílet labužnické chvíle, ale taky inspirovat a dát tipy na to, jak vaření v dnešní době nejen zvládnout, ale prostě si ho užít! Vy to možná ještě nevíte, ale náš šéfkuchař Martin je srdcem tak trochu Francouz, a tak si jedno celé online vaření připravil ve stylu země galského kohouta. Na začátek vám ukáže, jak si doma během minuty připravit tu nejnadýchanější omeletu, která vám zaručeně vylepší (nejen) každé ráno. Pak s vámi bude sdílet rady, jak si připravit šťavnatý kuřecí steak doplněný smetanovými bramborami. A nakonec se s vámi podělí ještě o jedno své velké tajemství, a sice jeho slavnou pečenou hrušku s karamelem. 

POPIS ONLINE KURZU VAŘENÍ

Naše online kurzy vaření probíhají pomocí aplikace Zoom přímo ve vašich kuchyních. 

Po zaplacení kurzu obdržíte:

  • odkaz, kde se kurz bude konat
  • manuál, který zabezpečí vaše snadné přihlášení
  • seznam surovin pro přípravu jídel
  • seznam nádobí a příslušenství, které budete potřebovat

Na kurzu si pak společně s naším lektorem připravíte tříchodové menu. Lektor vždy nejdříve stručně popíše postup, který vás bude čekat a pak společně s vámi jídla uvaří. Protože chceme, abyste si z online kurzů odnesli co nejvíce, jsme tu pro jakýkoli váš dotaz, připomínku nebo i jen prosbu o zpomalení nebo zopakování. Z nové  formy kurzu nemusíte mít obavy, vyzkoušeli jsme si to se svými babičkami a zvládly to levou zadní!

Po kurzu vám pak pošleme i receptury k jídlům, které jsme si společně uvařili. Protože s online kurzy teprve začínáme, budeme moc rádi, pokud nám po jeho skončení napíšete zpětnou vazbu.

 

 

Martin Kortus

V roce 1992 úspěšně zakončil studia na francouzském kulinářském institutu v New Yorku. Od té doby Martin působil jako privátní kuchař, gastronomický poradce, lektor školy vaření a šéfkuchař v Il Vigneto a Bettola Restaurant. V Česku zastával pozici šéfkuchaře v hotelu Josef a léta působil v Monarchu a Národní bance vín, kde se pod jeho vedením připravovaly degustační večeře a lekce vaření.

 

Další kurzy lektora/ky

23. 06. 2020

Men in the kitchen

Další volné kurzy

Chuť Srí Lanky (ENG)

Chuť Srí Lanky (ENG)

Sofia Smith

3 300 Kč

Více

Ryby a mořské plody ENG

Ryby a mořské plody ENG

Riccardo Lucque

3 300 Kč

Více

Anatomie dortu

Anatomie dortu

Eliška Klanicová

3 300 Kč

Více

Frankieho božská pizza

Frankieho božská pizza

Frankie Gallucci

2 500 Kč

Více

Thajská večeře od Sofie ENG

Thajská večeře od Sofie ENG

Sofia Smith

3 300 Kč

Více

Riccardova Itálie (ENG)

Riccardova Itálie (ENG)

Riccardo Lucque

3 600 Kč

Více

LA FINESTRA představuje: MASO

LA FINESTRA představuje: MASO

Tomáš Juřík

3 950 Kč

Více

Těstoviny v moderním pojetí (ENG)

Těstoviny v moderním pojetí (ENG)

Riccardo Lucque

3 300 Kč

Více