Lehké podzimní menu (ONLINE)

Šéfkuchař: Martin Kortus

Jaké je menu?

Salátové divoké bylinky s medovým dresinkem a mandlové chipsy

Květákový krém s praženými liskovými oříšky

Losový steak s tomatovou krémovou redukcí a čerstvým baby špenátem

490 Kč včetně DPH za osobu

Chceme být s vámi v kontaktu, společně si zavařit, sdílet labužnické chvíle, ale taky inspirovat a dát tipy na to, jak vaření v dnešní době nejen zvládnout, ale prostě si ho užít! Na tomto kurzu si pro vás Martin připravil jednuduché menu, známých jídel, ale tak trochu jinak.

Vaření odstartujeme salátem s medovým dresinkem a mandlovým chipsem, poté si připravíme květákový krém s praženými lískovými oříšky. A na závěr bude lososový steak s tomatovou krémovou redukcí a čerstvým baby špenátem.

POPIS ONLINE KURZU VAŘENÍ

Naše online kurzy vaření probíhají pomocí aplikace Zoom přímo ve vašich kuchyních. 

Po zaplacení kurzu obdržíte:

  • odkaz, kde se kurz bude konat
  • manuál, který zabezpečí vaše snadné přihlášení
  • seznam surovin pro přípravu jídel
  • seznam nádobí a příslušenství, které budete potřebovat

Na kurzu si pak společně s naším lektorem připravíte tříchodové menu. Lektor vždy nejdříve stručně popíše postup, který vás bude čekat a pak společně s vámi jídla uvaří. Protože chceme, abyste si z online kurzů odnesli co nejvíce, jsme tu pro jakýkoli váš dotaz, připomínku nebo i jen prosbu o zpomalení nebo zopakování. Z nové  formy kurzu nemusíte mít obavy, vyzkoušeli jsme si to se svými babičkami a zvládly to levou zadní!

Po kurzu vám pak pošleme i receptury k jídlům, které jsme si společně uvařili. Protože s online kurzy teprve začínáme, budeme moc rádi, pokud nám po jeho skončení napíšete zpětnou vazbu.

Martin Kortus

V roce 1992 úspěšně zakončil studia na Francouzském kulinářském institutu v New Yorku. Od té doby Martin působil jako privátní kuchař, gastronomický poradce, lektor školy vaření a šéfkuchař v Il Vigneto a Bettola Restaurant. V Česku zastával pozici šéfkuchaře v hotelu Josef a léta působil v Monarchu a Národní bance vín, kde se pod jeho vedením připravovaly degustační večeře a lekce vaření.

 

Další kurzy lektora/ky

19. 01. 2021

Hovězí, hovězí, hovězí!

27. 01. 2021

Rum na talíři

05. 02. 2021

Men in the kitchen

12. 02. 2021

Champagne

18. 02. 2021

Zvěřina a pálenky

09. 03. 2021

Ve stylu Grand Marnier

18. 03. 2021

Men in the kitchen

22. 03. 2021

Ladies with cocktails in the kitchen

Další volné kurzy

Vánoční cukroví s Eliškou vol. I

Vánoční cukroví s Eliškou vol. I

Eliška Klanicová

3 300 Kč

Více

Vánoční cukroví s Eliškou vol. II

Vánoční cukroví s Eliškou vol. II

Eliška Klanicová

3 300 Kč

Více

Ryby a mořské plody (ENG)

Ryby a mořské plody (ENG)

Riccardo Lucque

3 300 Kč

Více

Balíček Sůl nad zlato

Balíček Sůl nad zlato

Ježíšek

1 850 Kč

Více

Masterclass s Riccardem Lucque

Masterclass s Riccardem Lucque

Ježíšek

990 Kč

Více

Zástěra Laboratorio

Zástěra Laboratorio

Ježíšek

499 Kč

Více

Kuchařka

Kuchařka "Italská" Riccarda Lucqueho s podpisem

Ježíšek

449 Kč

Více

Voucher na kurz vaření

Voucher na kurz vaření

Ježíšek

3 300 Kč

Více