Vaříme s Martinem (ONLINE)

Šéfkuchař: Martin Kortus

Jaké je menu?

Salát z pečené červené řepy, ořechů a baby špenátu

Kachní prso s čočkou a kořenovou zeleninou na divokém koření

Císařský trhanec

490 Kč včetně DPH za osobu

Už nás to bez vás nebavilo, a tak přicházíme s online kurzy vaření! Chceme být s vámi v kontaktu, společně si zavařit, sdílet labužnické chvíle, ale taky inspirovat a dát tipy na to, jak vaření v dnešní době nejen zvládnout, ale prostě si ho užít! Na tomto kurzu si pro vás Martin připravil dobře známá jídla, která jsou našimi comfort food, a která zaručeně vždy zaženou jakékoli chmury.

Vaření odstartujeme oblíbeným salátem z červené řepy, pokračovat budeme kachním prsem s čočkou a jako dezert si připravíme císařský trhanec - tohle menu je přesně to, co si chcete na podzim dát.

POPIS ONLINE KURZU VAŘENÍ

Naše online kurzy vaření probíhají pomocí aplikace Zoom přímo ve vašich kuchyních. 

Po zaplacení kurzu obdržíte:

  • odkaz, kde se kurz bude konat
  • manuál, který zabezpečí vaše snadné přihlášení
  • seznam surovin pro přípravu jídel
  • seznam nádobí a příslušenství, které budete potřebovat

Na kurzu si pak společně s naším lektorem připravíte tříchodové menu. Lektor vždy nejdříve stručně popíše postup, který vás bude čekat a pak společně s vámi jídla uvaří. Protože chceme, abyste si z online kurzů odnesli co nejvíce, jsme tu pro jakýkoli váš dotaz, připomínku nebo i jen prosbu o zpomalení nebo zopakování. Z nové  formy kurzu nemusíte mít obavy, vyzkoušeli jsme si to se svými babičkami a zvládly to levou zadní!

Po kurzu vám pak pošleme i receptury k jídlům, které jsme si společně uvařili. Protože s online kurzy teprve začínáme, budeme moc rádi, pokud nám po jeho skončení napíšete zpětnou vazbu.

Martin Kortus

V roce 1992 úspěšně zakončil studia na Francouzském kulinářském institutu v New Yorku. Od té doby Martin působil jako privátní kuchař, gastronomický poradce, lektor školy vaření a šéfkuchař v Il Vigneto a Bettola Restaurant. V Česku zastával pozici šéfkuchaře v hotelu Josef a léta působil v Monarchu a Národní bance vín, kde se pod jeho vedením připravovaly degustační večeře a lekce vaření.

 

Další kurzy lektora/ky

19. 01. 2021

Hovězí, hovězí, hovězí!

27. 01. 2021

Rum na talíři

05. 02. 2021

Men in the kitchen

12. 02. 2021

Champagne

18. 02. 2021

Zvěřina a pálenky

09. 03. 2021

Ve stylu Grand Marnier

18. 03. 2021

Men in the kitchen

22. 03. 2021

Ladies with cocktails in the kitchen

Další volné kurzy

Vánoční cukroví s Eliškou vol. I

Vánoční cukroví s Eliškou vol. I

Eliška Klanicová

3 300 Kč

Více

Vánoční cukroví s Eliškou vol. II

Vánoční cukroví s Eliškou vol. II

Eliška Klanicová

3 300 Kč

Více

Ryby a mořské plody (ENG)

Ryby a mořské plody (ENG)

Riccardo Lucque

3 300 Kč

Více

Balíček Sůl nad zlato

Balíček Sůl nad zlato

Ježíšek

1 850 Kč

Více

Masterclass s Riccardem Lucque

Masterclass s Riccardem Lucque

Ježíšek

990 Kč

Více

Zástěra Laboratorio

Zástěra Laboratorio

Ježíšek

499 Kč

Více

Kuchařka

Kuchařka "Italská" Riccarda Lucqueho s podpisem

Ježíšek

449 Kč

Více

Voucher na kurz vaření

Voucher na kurz vaření

Ježíšek

3 300 Kč

Více