Česká kuchyně, jak ji neznáte (ONLINE)

Šéfkuchař: Martin Kortus

Jaké je menu?

•  Bramborový krém s hříbky
•  Kuře na paprice s krupicovými noky
•  Hruška pečená v karamelu

 

490 Kč včetně DPH za osobu

Už nás to bez vás nebavilo, a tak přicházíme s online kurzy vaření! Chceme být s vámi v kontaktu, společně si zavařit, sdílet labužnické chvíle, ale taky inspirovat a dát tipy na to, jak vaření v dnešní době nejen zvládnout, ale prostě si ho užít! Na tomto kurzu si pro vás Martin připravil dobře známá jídla, která jsou našimi comfort food, a která zaručeně vždy zaženou jakékoli chmury.

Vaření odstartujeme polévkou, bramborovým krémem s hříbky​, poté skvostné kuře na paprice s krupicovými noky. A závěr bude sladký - hruška pečená v karamelu​ je přesně to, co si chcete na podzim dát.

POPIS ONLINE KURZU VAŘENÍ

Naše online kurzy vaření probíhají pomocí aplikace Zoom přímo ve vašich kuchyních. 

Po zaplacení kurzu obdržíte:

  • odkaz, kde se kurz bude konat
  • manuál, který zabezpečí vaše snadné přihlášení
  • seznam surovin pro přípravu jídel
  • seznam nádobí a příslušenství, které budete potřebovat

Na kurzu si pak společně s naším lektorem připravíte tříchodové menu. Lektor vždy nejdříve stručně popíše postup, který vás bude čekat a pak společně s vámi jídla uvaří. Protože chceme, abyste si z online kurzů odnesli co nejvíce, jsme tu pro jakýkoli váš dotaz, připomínku nebo i jen prosbu o zpomalení nebo zopakování. Z nové  formy kurzu nemusíte mít obavy, vyzkoušeli jsme si to se svými babičkami a zvládly to levou zadní!

Po kurzu vám pak pošleme i receptury k jídlům, které jsme si společně uvařili. Protože s online kurzy teprve začínáme, budeme moc rádi, pokud nám po jeho skončení napíšete zpětnou vazbu.

Martin Kortus

V roce 1992 úspěšně zakončil studia na Francouzském kulinářském institutu v New Yorku. Od té doby Martin působil jako privátní kuchař, gastronomický poradce, lektor školy vaření a šéfkuchař v Il Vigneto a Bettola Restaurant. V Česku zastával pozici šéfkuchaře v hotelu Josef a léta působil v Monarchu a Národní bance vín, kde se pod jeho vedením připravovaly degustační večeře a lekce vaření.

 

Další kurzy lektora/ky

28. 10. 2020

Lehké podzimní menu (ONLINE)

30. 10. 2020

Vaříme s Martinem (ONLINE)

04. 11. 2020

Ve stylu Grand Marnier

25. 11. 2020

Zvěřina a pálenky

Další volné kurzy

Lehké podzimní menu (ONLINE)

Lehké podzimní menu (ONLINE)

Martin Kortus

490 Kč

Více

Riccardův Chef’s Table s lanýži

Riccardův Chef’s Table s lanýži

Riccardo Lucque

5 000 Kč

Více

Vaříme s Martinem (ONLINE)

Vaříme s Martinem (ONLINE)

Martin Kortus

490 Kč

Více

Rostlinně

Rostlinně

Adam Novotný
Libor Pozníček

3 300 Kč

Více

Riccardova Itálie (ENG ONLINE)

Riccardova Itálie (ENG ONLINE)

Riccardo Lucque

490 Kč

Více

Dim sum knedlíčky v novém kabátu!

Dim sum knedlíčky v novém kabátu!

Ladislav Dvořák

3 300 Kč

Více

Ve stylu Grand Marnier

Ve stylu Grand Marnier

Martin Kortus

3 300 Kč

Více

The Best of La Finestra

The Best of La Finestra

Tomáš Juřík

3 950 Kč

Více