Ve stylu Campari

Šéfkuchař: Martin Kortus

Jaké je menu?

Campari Miláno
Foie Gras s brusinkovou omáčkou

Cuketový krém s česnekovými krutóny a creme fraiche

Campari Orange
Kuřecí supreme s pomerančovou omáčkou a příloha jako překvapení

Čoko mousse s Campari a s macerovanými pomerančovými filety
Beer americano

3 300 Kč včetně DPH za osobu

Spolu s UPB (Ultra Premium Brands) jsme pro vás připravili několik druhů kurzů. Dalším v pořadí je propojení vaření s italským aperitivem Campari. Náš šefkuchař Martin Kortus sestavil menu, které skvěle ladí s hořkou chutí Campari. Přijďte si užít italský večer v té nejlepší společnosti.

Kurz drinky doplní Milan Zaleš.

 

Termíny

Datum Stav Rezervace

Středa, 27. 10. 2021, 16:30 - 20:30

Volno

Martin Kortus

V roce 1992 úspěšně zakončil studia na Francouzském kulinářském institutu v New Yorku. Od té doby Martin působil jako privátní kuchař, gastronomický poradce, lektor školy vaření a šéfkuchař v Il Vigneto a Bettola Restaurant. V Česku zastával pozici šéfkuchaře v hotelu Josef a léta působil v Monarchu a Národní bance vín, kde se pod jeho vedením připravovaly degustační večeře a lekce vaření.

 

Další kurzy lektora/ky

26. 10. 2021

Dýně 4x jinak

30. 10. 2021

Pestrost filipínských chutí s Don Papa

01. 11. 2021

Zvěřina a pálenky

04. 11. 2021

Rum na talíři

22. 11. 2021

Ve stylu Grand Marnier

Další volné kurzy

Ryby a mořské plody (ENG)

Ryby a mořské plody (ENG)

Riccardo Lucque

3 300 Kč

Více

Baskicko s Hugem

Baskicko s Hugem

Michal Hromas

3 300 Kč

Více

Dýně 4x jinak

Dýně 4x jinak

Martin Kortus

3 300 Kč

Více

Pestrost filipínských chutí s Don Papa

Pestrost filipínských chutí s Don Papa

Martin Kortus

3 300 Kč

Více

Zvěřina a pálenky

Zvěřina a pálenky

Martin Kortus

3 300 Kč

Více

Rum na talíři

Rum na talíři

Martin Kortus

3 300 Kč

Více

Tradiční čínské dim sum knedlíčky!

Tradiční čínské dim sum knedlíčky!

Ladislav Dvořák

3 300 Kč

Více

Lanýžová večeře s Riccardem (ENG)

Lanýžová večeře s Riccardem (ENG)

Riccardo Lucque

4 500 Kč

Více