Ve stylu Campari

Šéfkuchař: Martin Kortus
Milan Zaleš

Jaké je menu?

Campari Miláno
Foie Gras s brusinkovou omáčkou

Cuketový krém s česnekovými krutóny a creme fraiche

Campari Orange
Kuřecí supreme s pomerančovou omáčkou a příloha jako překvapení

Čoko mousse s Campari a s macerovanými pomerančovými filety
Beer americano

3 300 Kč včetně DPH za osobu

Spolu s UPB (Ultra Premium Brands) jsme pro vás připravili několik druhů kurzů. Dalším v pořadí je propojení vaření s italským aperitivem Campari. Náš šefkuchař Martin Kortus sestavil menu, které skvěle ladí s hořkou chutí Campari. Přijďte si užít italský večer v té nejlepší společnosti.

Drinky připraví Milan Zaleš- ambasador ikonické italské značky Campari

 

Martin Kortus

V roce 1992 úspěšně zakončil studia na Francouzském kulinářském institutu v New Yorku. Od té doby Martin působil jako privátní kuchař, gastronomický poradce, lektor školy vaření a šéfkuchař v Il Vigneto a Bettola Restaurant. V Česku zastával pozici šéfkuchaře v hotelu Josef a léta působil v Monarchu a Národní bance vín, kde se pod jeho vedením připravovaly degustační večeře a lekce vaření.

 

Další kurzy lektora/ky

19. 10. 2022

Rum na talíři

25. 10. 2022

Gin menu

02. 11. 2022

Ve stylu Grand Marnier

11. 11. 2022

Svatomartinské menu

16. 11. 2022

ŽENY SOBĚ: Prosecco, Franciacorta, Champagne

Milan Zaleš

Milan Zaleš pracuje v Ultra Premium Brands jako ambasador ikonické italské značky Campari. Je profesionální barman a expert na italské „aperitivi“. Svou kariéru započal v Českých Budějovicích, kde pracoval mj. ve vyhlášeném baru Žlutá Ponorka, později strávil 10 let v prestižním pražském baru Bugsy’s. Účastnil se mnoha barmanských soutěží – největší úspěch zaznamenal na světově nejprestižnější soutěži Diageo Reserve World Class, když se stal vítězem jejího celonárodního kola.

Další kurzy lektora/ky

Žádné další kurzy nejsou vypsány

Další volné kurzy

Jak se vaří v  Next Door by Imperial

Jak se vaří v  Next Door by Imperial

Zdeněk Pohlreich

5 000 Kč

Více

Sladce, česky, netradičně s Kro bakery

Sladce, česky, netradičně s Kro bakery

Týna Roubitschek

3 300 Kč

Více

Mexiko s Rodrigem (ENG)

Mexiko s Rodrigem (ENG)

Rodrigo Castro Vargas

3 300 Kč

Více

Tradiční japonská kuchyně

Tradiční japonská kuchyně

Jakub Horák

3 300 Kč

Více

Gin menu

Gin menu

Martin Kortus

3 300 Kč

Více

Delikatesy italského středomoří (ENG)

Delikatesy italského středomoří (ENG)

Matteo Crubellati

3 300 Kč

Více

Moderní italská kuchyně

Moderní italská kuchyně

Marco Giampaoli

3 300 Kč

Více

Ve stylu Grand Marnier

Ve stylu Grand Marnier

Martin Kortus

3 300 Kč

Více