Ve stylu Campari

Šéfkuchař: Martin Kortus
Milan Zaleš

Jaké je menu?

Campari Miláno
Foie Gras s brusinkovou omáčkou

Cuketový krém s česnekovými krutóny a creme fraiche

Campari Orange
Kuřecí supreme s pomerančovou omáčkou a příloha jako překvapení

Čoko mousse s Campari a s macerovanými pomerančovými filety
Beer americano

3 300 Kč včetně DPH za osobu

Spolu s UPB (Ultra Premium Brands) jsme pro vás připravili několik druhů kurzů. Dalším v pořadí je propojení vaření s italským aperitivem Campari. Náš šefkuchař Martin Kortus sestavil menu, které skvěle ladí s hořkou chutí Campari. Přijďte si užít italský večer v té nejlepší společnosti.

Kurz drinky doplní Milan Zaleš.

 

Termíny

Datum Sommeliér Stav Rezervace

Pondělí, 24. 01. 2022, 16:30 - 20:30

Milan Zaleš Volno

Martin Kortus

V roce 1992 úspěšně zakončil studia na Francouzském kulinářském institutu v New Yorku. Od té doby Martin působil jako privátní kuchař, gastronomický poradce, lektor školy vaření a šéfkuchař v Il Vigneto a Bettola Restaurant. V Česku zastával pozici šéfkuchaře v hotelu Josef a léta působil v Monarchu a Národní bance vín, kde se pod jeho vedením připravovaly degustační večeře a lekce vaření.

 

Další kurzy lektora/ky

10. 02. 2022

Rum na talíři

24. 02. 2022

Ve stylu Grand Marnier

15. 03. 2022

Pestrost filipínských chutí s Don Papa

Milan Zaleš

Milan Zaleš pracuje v Ultra Premium Brands jako ambasador ikonické italské značky Campari. Je profesionální barman a expert na italské „aperitivi“. Svou kariéru započal v Českých Budějovicích, kde pracoval mj. ve vyhlášeném baru Žlutá Ponorka, později strávil 10 let v prestižním pražském baru Bugsy’s. Účastnil se mnoha barmanských soutěží – největší úspěch zaznamenal na světově nejprestižnější soutěži Diageo Reserve World Class, když se stal vítězem jejího celonárodního kola.

Další kurzy lektora/ky

Žádné další kurzy nejsou vypsány

Další volné kurzy

Seafood a Champagne s Riccardem

Seafood a Champagne s Riccardem

Riccardo Lucque

3 500 Kč

Více

Chuť tradiční Asie

Chuť tradiční Asie

Ondřej Hutník

3 600 Kč

Více

Pekař nepeče jen housky

Pekař nepeče jen housky

Xavier Carchenilla

3 300 Kč

Více

Skandinávské pečení

Skandinávské pečení

Eva Simkovičová

3 300 Kč

Více

Rum na talíři

Rum na talíři

Martin Kortus

3 300 Kč

Více

Sweet Flow odpaluje těsto

Sweet Flow odpaluje těsto

Xavier Carchenilla

3 300 Kč

Více

Ve stylu Grand Marnier

Ve stylu Grand Marnier

Martin Kortus
Filip Jančárek

3 300 Kč

Více

Masopustní koblihy s Julianou

Masopustní koblihy s Julianou

Juliana Fischerová

3 300 Kč

Více