Veganské cukroví

Šéfkuchař: Marcela Dulanská

Jaké je menu?

Vanilkové rohlíčky

Kokosové řezy s kávovým krémem

Linecké pečivo

3 300 Kč včetně DPH za osobu

Tento kurz je určen pro všechny, kteří si chtějí udělat Vánoce se vším všudy, tedy i s cukrovím, avšak bez použití živočišných produktů.

Jde to i jinak, chutně a přesto sladce. Marcelin kurz si užije každý, kdo má chuť občas zkusit něco nového a objevit nepoznané možnosti pečení cukroví. Marcela má své recepty vychytané a tak, není třeba používat jakýchkoliv nezvyklé suroviny, které se ve veganské cukrařině často objevují. Její cukroví si snadno připravíte i doma. Každé sousto cukroví je radost, upečte si jej také!

Čekají vás „tradiční“ vanilkové rohlíčky, dost návykové kokosové řezy a nejkřehčí linecké pečivo. A to s chválou ani v nejmenším nepřeháníme. Její tvorbu můžete znát z bistra Mercy, které se stalo oblíbeným žižkovským místem. Její kreativita tam těší chuťové buňky a její snaha o udržitelnost pak zase duši. 

Termíny

Datum Stav Rezervace

Neděle, 01. 12. 2019, 10:00 - 14:00

Volno

Marcela Dulanská

Marcela s profesionálním pečením začínala ve vinohradské kavárně Mezi zrnky (dnes Mezi srnky). Trénovala, experimentovala s bezlepkovými i veganskými produkty a hledala ty nejlepší recepty na oblíbené dezerty. Začala péct na objednávku a od roku 2015 dodávala do kaváren. S pečením se jí tak roztrhl pytel s moukou, že musela najít nové prostory a otevřela vlastní bistro Mercy na Žižkově. 

Další kurzy lektora/ky

Žádné další kurzy nejsou vypsány

Další volné kurzy

LA FINESTRA představuje: RYBY

LA FINESTRA představuje: RYBY

Tomáš Juřík

3 950 Kč

Více

Men in the kitchen

Men in the kitchen

Martin Kortus

3 300 Kč

Více

Ve stylu Grand Marnier

Ve stylu Grand Marnier

Martin Kortus

3 300 Kč

Více

To nejlepší z Esky – podzimní edice!

To nejlepší z Esky – podzimní edice!

Martin Štangl

3 950 Kč

Více

Rum na talíři

Rum na talíři

Martin Kortus

3 300 Kč

Více

Degustace čokolády CLAUDIO CORALLO

Degustace čokolády CLAUDIO CORALLO

Flemming Laugesen

950 Kč

Více

Lanýžová večeře s Riccardem (ENG)

Lanýžová večeře s Riccardem (ENG)

Riccardo Lucque

4 500 Kč

Více

Pečení vánočního cukroví

Pečení vánočního cukroví

Martin Beránek

3 300 Kč

Více