Verrine – cukrářská elegance ve skleničce

Šéfkuchař: Vladislav Ryasnyy

Jaké je menu?

  • Verrine Bali - s jasmínovou rýží, mango, kokos a banánové bruleé
  • Verrine William - s hruškou, beurre noisette a mléčná čokoláda 40 %
  • Verrine Noir - s višní, hořká čokoláda 70 %, kakaové a tonkové boby
  • Verrine Strawberry Cream - jahoda, vanilka a smetana

2 900 CZK včetně DPH za osobu

Vladislav Ryasnyy, tohle jméno si zapamatujte, pokud jste o něm ještě neslyšeli, tak zajisté uslyšíte.Vladislav je cukrářskou hvězdou i přes svůj nízký věk. Má za sebou kurzy u těch nejlepších v oboru jako jsou Jordi Bordas nebo Frank Hasnoot.

Pro inspiraci si jezdí po celém světě a na svém kurzu verrine, nebo-li dezertů do skleničky vás naučí, jak dát do jedné skleničky eleganci a tisíce sladkých chutí. Vladislav bude postupovat od teoretických základů a vysvětlení jak funguje receptura. Připravíme si čokoládový a ovocný mousse (bez laktózy), dále ovocné vložky jako compoté, coulis nebo confit. Dalším krokem bude příprava čokoládového a ovocného cremeux neboli sametového krému. A závěrem vás naučí různé techniky jak verrine dekorovat. 

My už se nemůžeme dočkat.

 

 

Termíny

Datum Stav Rezervace

Sobota, 16. 03. 2019, 10:00 - 14:00

Obsazeno

Vladislav Ryasnyy

Vladislav je přední český cukrář, od 12ti let si šel za svým snem být cukrářem a povedlo se. Od roku 2016 je členem národního juniorského týmu Asociace kuchařů a cukrářů, získal ocenění „Mladý řemeslník roku“. Pro inspiraci si jezdí po celém světě, absolvoval kurzy u špiček jako Jordi Bordas či Frank Hasnoot. Má smysl pro dokonalost, jeho perfektní chuť nezná mezí, je znám hledáním nejlepších receptů. 

 

Další kurzy

22. 02. 2019

Ladies with cocktails in the kitchen

25. 02. 2019

Recepty z Riccardovy Italské kuchařky (ENG)

26. 02. 2019

Pečení chleba s Maškrtnicí

26. 02. 2019

Men in the kitchen

03. 03. 2019

Workshop ANATOMIE DORTU

04. 03. 2019

The Best of La Finestra

05. 03. 2019

Triky šéfkuchařů - dochucování a kyselost

07. 03. 2019

Taro v Laboratoriu

Další podobné kurzy

Těstoviny - základ Itálie (ENG)

Těstoviny - základ Itálie (ENG)

Riccardo Lucque

3 300 CZK

Více

Triky šéfkuchařů - dochucování a umami

Triky šéfkuchařů - dochucování a umami

Jana Bilíková

3 300 CZK

Více

Pikantní burgery jako z Dishe

Pikantní burgery jako z Dishe

Jiří Janouch

3 300 CZK

Více

Degustační večeře s Claudio Corallo

Degustační večeře s Claudio Corallo

Riccardo Lucque

3 250 CZK

Více

Kouzlo oliv v každém chodu

Kouzlo oliv v každém chodu

Michal Hromas

3 000 CZK

Více

Italské těstoviny podle Riccarda

Italské těstoviny podle Riccarda

Riccardo Lucque

3 700 CZK

Více

Indian home cooking se Sofií 2 (ENG)

Indian home cooking se Sofií 2 (ENG)

Sofia Smith

3 300 CZK

Více

Hugova jehněčí slavnost

Hugova jehněčí slavnost

Michal Hromas

3 000 CZK

Více