
Naše kurzy vaření nikdy nebyly jen o čtyřech receptech, které se společně s lektorem naučíte. Byly o sdílení spousty rad, tipů a triků, o nahlédnutí pod pokličku šéfkuchařům, o degustacích vína, o spoustě nových dovedností i informací, ale i o radosti, vzájemnosti a legraci. Naší misí je posouvat úroveň české gastronomie. Dosahujeme toho tím, že našim kurzistům předáváme v rámci kurzu co nejvíce, a s potěšením pak sledujeme, jak “změnění” z naší školy odchází. Kvalita surovin, jejich uchovávání a správné zpracování, techniky vaření i přípravy, párování vína a jeho vychutnání, pochopení základních pravidel, která usnadňují práci.. Témat je spousta a záleží vždy i na našich kurzistech, co je baví, a čemu se chtějí věnovat. Přijďte sami nebo třeba s kamarádem a nebo potěšte nějakého labužníka ve své rodině. Těšíme se na vás všechny!
Pokud zakoupíte tři vouchery na kurzy vaření, dostanete od nás Riccardovu kuchařku "Italská" s podpisem jako dárek!

Martin Kortus
V roce 1992 úspěšně zakončil studia na Francouzském kulinářském institutu v New Yorku. Od té doby Martin působil jako privátní kuchař, gastronomický poradce, lektor školy vaření a šéfkuchař v Il Vigneto a Bettola Restaurant. V Česku zastával pozici šéfkuchaře v hotelu Josef a léta působil v Monarchu a Národní bance vín, kde se pod jeho vedením připravovaly degustační večeře a lekce vaření.
Další volné kurzy

Japonsko a whisky Nikka
Jakub Horák
4 000 Kč

Masopustní koblihy s Maškrtnicí
Juliana Fischerová
3 800 Kč

Seafood - Davide Lagomarsino (ENG)
Davide Lagomarsino
3 800 Kč

Mexiko s Mexicali Mercado
Martin Polačko
3 800 Kč

Snídaně jako z La Bottega
Lukáš Pocnar
3 000 Kč

La Finestra představuje: maso
Lukáš Pocnar
4 200 Kč

ŽENY SOBĚ: Prosecco, Franciacorta, Champagne
Martin Kortus
2 500 Kč

Surová Dcérka - Slovegán
Nikoleta Kováčová
4 100 Kč