ŽENY SOBĚ: Prosecco, Franciacorta, Champagne

Šéfkuchař: Martin Kortus

Jaké je menu?

Welcome drink: Prosecco di Valdobbiadene Superr. Doro Nature Brut, Le Vigne di Alice

Slávky se salsa cruda

Prosecco di Valdobbiadene Sur Lie, Casa Coste Piane

Pečená paprika s ančovičkami

Spumante „Osé“, Rosé Millesimato Brut Nature, Le Vigne di Alice

Ajo blanco na toastu s mandlí

Franciacorta Extra Brut „Animante“ DOCG

Pečená bylinková polenta v prosciutto chipsu

Franciacorta Brut „Edizione“ Brut Rosé Milessimato DOCG

Feta sýr s marinovaným fenyklem, čerstvá máta a oliva

Champagne Grande Réserve „Premier Cru“ Brut, Vilmart & Cie

2 500 Kč včetně DPH za osobu

Dámy, je čas udělat si radost! Obdarujte kamarádku, sestru, maminku, sebe a nebo vyrazte jako skupinka. Luxusní zážitkový večer pro dámy plný bublinek je ideální odměnou pro nás ženy. Degustací šumivých vín vás provede Václav Vašek- head sommelier restaurace La Finestra in Cucina, která je častou zastávkou milovníků naturálního vína a hollywoodských hvězd. I Orlando Bloom ji označil za svoji vůbec nejoblíbenější restauraci na světe. 

Dokonalý večer doplníme i lehkým, ale sofistikovaným menu. S šéfkuchařem Laboratoria Martinem Kortusem si společně připravíte finger food- luxusní kanapky, s nimi zabodujete na každé party. 

Martin Kortus

V roce 1992 úspěšně zakončil studia na Francouzském kulinářském institutu v New Yorku. Od té doby Martin působil jako privátní kuchař, gastronomický poradce, lektor školy vaření a šéfkuchař v Il Vigneto a Bettola Restaurant. V Česku zastával pozici šéfkuchaře v hotelu Josef a léta působil v Monarchu a Národní bance vín, kde se pod jeho vedením připravovaly degustační večeře a lekce vaření.

 

Další kurzy lektora/ky

07. 06. 2023

Pestrost filipínských chutí s Don Papa

19. 06. 2023

Hovězí steaky levou zadní

18. 09. 2023

Men in the kitchen

10. 10. 2023

Gin menu

17. 10. 2023

Svět ginů v několika chodech

19. 10. 2023

Rum na talíři

26. 10. 2023

Hovězí steaky levou zadní

Další volné kurzy

Výčep - moderní české kuchyně

Výčep - moderní české kuchyně

Vojtěch Petržela

3 800 Kč

Více

Zmrzlina jako z Crème de la Crème

Zmrzlina jako z Crème de la Crème

Honza Hochsteiger

3 300 Kč

Více

Pestrost filipínských chutí s Don Papa

Pestrost filipínských chutí s Don Papa

Martin Kortus

3 300 Kč

Více

Tuňák v hlavní roli s Riccardem (ENG)

Tuňák v hlavní roli s Riccardem (ENG)

Riccardo Lucque

4 500 Kč

Více

Sushi

Sushi

Julek Surmaj

3 300 Kč

Více

Moderní salátové variace

Moderní salátové variace

Lukáš Pocnar

3 200 Kč

Více

Párování rumů a doutníků v zahradě Aromi

Párování rumů a doutníků v zahradě Aromi

Jan Albrecht
Marco Giampaoli

3 500 Kč

Více

Jamajská kuchyně v rytmu Yardie v zahradě Aromi

Jamajská kuchyně v rytmu Yardie v zahradě Aromi

Týna Roubitschek

3 600 Kč

Více