Zvěřina a pálenky

Šéfkuchař: Martin Kortus

Jaké je menu?

  • Zauzený tartar ze srnky s křepelčím vajíčkem a česnekovou bruschettou
  • Carpaccio z dančího hřbetu a houbovým tartarem, parmezánovými chipsy a lehký listový salát
  • Zvěřinový hřbet flambovaný s jalovcem, brusinkovou remuládou a krémovou polentou s lanýži
  • Rakousko-Uherský trhanec s marinovanými a glazírovanými švestkami v pálence

3 300 Kč včetně DPH za osobu

Martin Kortus a Petr Kymla - to je dvojka, která vždy přijde s něčím novým, zajímavým a neotřelým. Hrozně je to spolu baví a my i vy si na ně hrozně potrpíme! A to je jedině dobře. Díky tomu už vzniklo několik kurzů, které jsou neodmyslitelně spjaty se jménem Laboratoria a jsou to naše bestsellery a věříme, že i tento kurz na něj bude aspirovat.

Na podzim se rozhodli začít úplně nový kurz, kde budou dost neobvykle párovat jídlo s pálenkami. Pálenky dobře známe jako digestiv, jako panáček, který nám uleví po těžkém jídle. Díky Martinovi objevíte i jejich kulinární sílu při přípravě jídel a jejich dotek chuti v každém soustu vás bude zatraceně bavit! Petr Kymla zase osvětlí, jak se pálenky vyrábí, a jak je degustovat a párovat k jídlům. A do toho se můžete těšit na skvělé podzimní suroviny v podobě zvěřiny, švestek, brusinek i hub! Podzim bude krásný, čeká nás nová nerozlučná dvojka pálenek a zvěřiny.

Petr se na vás moc těší a Martin se jako vždycky už nemůže dočkat. 

Termíny

Datum Stav Rezervace

Neděle, 01. 12. 2019, 16:30 - 20:30

Volno

Martin Kortus

V roce 1992 úspěšně zakončil studia na francouzském kulinářském institutu v New Yorku. Od té doby Martin působil jako privátní kuchař, gastronomický poradce, lektor školy vaření a šéfkuchař v Il Vigneto a Bettola Restaurant. V Česku zastával pozici šéfkuchaře v hotelu Josef a léta působil v Monarchu a Národní bance vín, kde se pod jeho vedením připravovaly degustační večeře a lekce vaření.

 

Další kurzy lektora/ky

18. 10. 2019

Men in the kitchen

21. 10. 2019

Ve stylu Grand Marnier

01. 11. 2019

Rum na talíři

07. 02. 2020

Ladies with cocktails in the kitchen

25. 02. 2020

Men in the kitchen

13. 03. 2020

Rum na talíři

Další volné kurzy

LA FINESTRA představuje: RYBY

LA FINESTRA představuje: RYBY

Tomáš Juřík

3 950 Kč

Více

Men in the kitchen

Men in the kitchen

Martin Kortus

3 300 Kč

Více

Ve stylu Grand Marnier

Ve stylu Grand Marnier

Martin Kortus

3 300 Kč

Více

To nejlepší z Esky – podzimní edice!

To nejlepší z Esky – podzimní edice!

Martin Štangl

3 950 Kč

Více

Rum na talíři

Rum na talíři

Martin Kortus

3 300 Kč

Více

Degustace čokolády CLAUDIO CORALLO

Degustace čokolády CLAUDIO CORALLO

Flemming Laugesen

950 Kč

Více

Lanýžová večeře s Riccardem (ENG)

Lanýžová večeře s Riccardem (ENG)

Riccardo Lucque

4 500 Kč

Více

Pečení vánočního cukroví

Pečení vánočního cukroví

Martin Beránek

3 300 Kč

Více