Zvěřina a pálenky

Šéfkuchař: Martin Kortus

Jaké je menu?

  • Carpaccio z daňčího hřbetu s houbovým tartarem, parmazánovými chipsy a lehkým listovým salátem
  • Domací těstoviny s ragú z divočáka
  • Zvěřinový hřbet flambovaný s jalovcem, brusinkovou remuládou a krémovou polentou s lanýži
  • Rakousko-uherský trhanec s marinovanými a glazírovanými švestkami v pálence

3 300 Kč včetně DPH za osobu

Martin Kortus a Petr Kymla, to je dvojka, která vždy přijde s něčím novým, zajímavým a neotřelým. Hrozně je to spolu baví a my i Vy si na ně hrozně potrpíme! A to je jedině dobře. Díky tomu už vzniklo několik kurzů, které jsou neodmyslitelně spjaty se jménem Laboratoria a jsou to naše bestsellery. Věříme, že i tento kurz na něj bude aspirovat.

Na podzim se rozhodli začít úplně nový kurz, kde budou dost neobvykle párovat jídlo s pálenkami. Pálenky dobře známe jako digestiv, jako panáček, který nám uleví po těžkém jídle. Díky Martinovi objevíte i jejich kulinární sílu při přípravě jídel a dotek jejich chuti v každém soustu Vás bude zatraceně bavit! Petr Kymla zase osvětlí, jak se pálenky vyrábějí a jak je degustovat a párovat k jídlům. A do toho se můžete těšit na skvělé podzimní suroviny v podobě švestek, brusinek, hub a zvěřiny od společnosti Windsor! Podzim bude krásný, čeká nás nová nerozlučná dvojka pálenek a zvěřiny.

Petr se na Vás moc těší a Martin se jako vždycky už nemůže dočkat.

Termíny

Datum Stav Rezervace

Čtvrtek, 26. 08. 2021, 16:30 - 20:30

Volno

Martin Kortus

V roce 1992 úspěšně zakončil studia na Francouzském kulinářském institutu v New Yorku. Od té doby Martin působil jako privátní kuchař, gastronomický poradce, lektor školy vaření a šéfkuchař v Il Vigneto a Bettola Restaurant. V Česku zastával pozici šéfkuchaře v hotelu Josef a léta působil v Monarchu a Národní bance vín, kde se pod jeho vedením připravovaly degustační večeře a lekce vaření.

 

Další kurzy lektora/ky

10. 08. 2021

Hovězí, hovězí, hovězí!

12. 08. 2021

Grilování s Martinem v zahradě

Další volné kurzy

Frankieho božská pizza

Frankieho božská pizza

Frankie Gallucci

2 500 Kč

Více

Cestujeme po Thajsku se Sofií (ENG)

Cestujeme po Thajsku se Sofií (ENG)

Sofia Smith

3 300 Kč

Více

Hovězí, hovězí, hovězí!

Hovězí, hovězí, hovězí!

Martin Kortus

3 300 Kč

Více

Grilování s Martinem v zahradě

Grilování s Martinem v zahradě

Martin Kortus

3 300 Kč

Více

La Finestra představuje: maso

La Finestra představuje: maso

Tomáš Juřík

3 950 Kč

Více

Ryby a mořské plody na Grillu (ENG)

Ryby a mořské plody na Grillu (ENG)

Riccardo Lucque

3 250 Kč

Více

Chuť tradiční Asie

Chuť tradiční Asie

Ondřej Hutník

3 600 Kč

Více

Sushi

Sushi

Julek Surmaj

3 300 Kč

Více