Zvěřina a pálenky

Šéfkuchař: Martin Kortus

Jaké je menu?

  • Carpaccio z daňčího hřbetu s houbovým tartarem, parmazánovými chipsy a lehkým listovým salátem
  • Domací těstoviny s ragú z divočáka
  • Zvěřinový hřbet flambovaný s jalovcem, brusinkovou remuládou a krémovou polentou s lanýži
  • Rakousko-uherský trhanec s marinovanými a glazírovanými švestkami v pálence

3 300 Kč včetně DPH za osobu

Martin Kortus a Petr Kymla, to je dvojka, která vždy přijde s něčím novým, zajímavým a neotřelým. Hrozně je to spolu baví a my i Vy si na ně hrozně potrpíme! A to je jedině dobře. Díky tomu už vzniklo několik kurzů, které jsou neodmyslitelně spjaty se jménem Laboratoria a jsou to naše bestsellery. Věříme, že i tento kurz na něj bude aspirovat.

Na podzim se rozhodli začít úplně nový kurz, kde budou dost neobvykle párovat jídlo s pálenkami. Pálenky dobře známe jako digestiv, jako panáček, který nám uleví po těžkém jídle. Díky Martinovi objevíte i jejich kulinární sílu při přípravě jídel a dotek jejich chuti v každém soustu Vás bude zatraceně bavit! Petr Kymla zase osvětlí, jak se pálenky vyrábějí a jak je degustovat a párovat k jídlům. A do toho se můžete těšit na skvělé podzimní suroviny v podobě švestek, brusinek, hub a zvěřiny od společnosti Windsor! Podzim bude krásný, čeká nás nová nerozlučná dvojka pálenek a zvěřiny.

Petr se na Vás moc těší a Martin se jako vždycky už nemůže dočkat.

Termíny

Datum Sommeliér Stav Rezervace

Čtvrtek, 18. 02. 2021, 16:30 - 20:30

Petr Kymla Volno

Martin Kortus

V roce 1992 úspěšně zakončil studia na Francouzském kulinářském institutu v New Yorku. Od té doby Martin působil jako privátní kuchař, gastronomický poradce, lektor školy vaření a šéfkuchař v Il Vigneto a Bettola Restaurant. V Česku zastával pozici šéfkuchaře v hotelu Josef a léta působil v Monarchu a Národní bance vín, kde se pod jeho vedením připravovaly degustační večeře a lekce vaření.

 

Další kurzy lektora/ky

19. 01. 2021

Hovězí, hovězí, hovězí!

27. 01. 2021

Rum na talíři

05. 02. 2021

Men in the kitchen

12. 02. 2021

Champagne

09. 03. 2021

Ve stylu Grand Marnier

18. 03. 2021

Men in the kitchen

22. 03. 2021

Ladies with cocktails in the kitchen

Další volné kurzy

Vánoční cukroví s Eliškou vol. I

Vánoční cukroví s Eliškou vol. I

Eliška Klanicová

3 300 Kč

Více

Vánoční cukroví s Eliškou vol. II

Vánoční cukroví s Eliškou vol. II

Eliška Klanicová

3 300 Kč

Více

Ryby a mořské plody (ENG)

Ryby a mořské plody (ENG)

Riccardo Lucque

3 300 Kč

Více

Balíček Sůl nad zlato

Balíček Sůl nad zlato

Ježíšek

1 850 Kč

Více

Masterclass s Riccardem Lucque

Masterclass s Riccardem Lucque

Ježíšek

990 Kč

Více

Zástěra Laboratorio

Zástěra Laboratorio

Ježíšek

499 Kč

Více

Kuchařka

Kuchařka "Italská" Riccarda Lucqueho s podpisem

Ježíšek

449 Kč

Více

Voucher na kurz vaření

Voucher na kurz vaření

Ježíšek

3 300 Kč

Více