Zvěřina a pálenky

Šéfkuchař: Martin Kortus

Jaké je menu?

Carpaccio z daňčího hřbetu s houbovým tartarem, parmazánovými chipsy a lehkým listovým salátem

Domací těstoviny s ragú z divočáka

Zvěřinový hřbet flambovaný s jalovcem, brusinkovou remuládou a krémovou polentou s lanýži

Rakousko-uherský trhanec s marinovanými a glazírovanými švestkami v pálence

3 300 Kč včetně DPH za osobu

Martin Kortus a Petr Kymla, to je dvojka, která vždy přijde s něčím novým, zajímavým a neotřelým. Hrozně je to spolu baví a my i Vy si na ně hrozně potrpíme! A to je jedině dobře. Díky tomu už vzniklo několik kurzů, které jsou neodmyslitelně spjaty se jménem Laboratoria a jsou to naše bestsellery. Věříme, že i tento kurz na něj bude aspirovat.

Na podzim se rozhodli začít úplně nový kurz, kde budou dost neobvykle párovat jídlo s pálenkami. Pálenky dobře známe jako digestiv, jako panáček, který nám uleví po těžkém jídle. Díky Martinovi objevíte i jejich kulinární sílu při přípravě jídel a dotek jejich chuti v každém soustu Vás bude zatraceně bavit! Petr Kymla zase osvětlí, jak se pálenky vyrábějí a jak je degustovat a párovat k jídlům. A do toho se můžete těšit na skvělé podzimní suroviny v podobě švestek, brusinek, hub a zvěřiny od společnosti Windsor! Podzim bude krásný, čeká nás nová nerozlučná dvojka pálenek a zvěřiny.

Petr se na Vás moc těší a Martin se jako vždycky už nemůže dočkat.

Termíny

Datum Stav Rezervace

Pondělí, 01. 11. 2021, 16:30 - 20:30

Volno

Martin Kortus

V roce 1992 úspěšně zakončil studia na Francouzském kulinářském institutu v New Yorku. Od té doby Martin působil jako privátní kuchař, gastronomický poradce, lektor školy vaření a šéfkuchař v Il Vigneto a Bettola Restaurant. V Česku zastával pozici šéfkuchaře v hotelu Josef a léta působil v Monarchu a Národní bance vín, kde se pod jeho vedením připravovaly degustační večeře a lekce vaření.

 

Další kurzy lektora/ky

15. 10. 2021

Men in the kitchen

26. 10. 2021

Dýně 4x jinak

30. 10. 2021

Pestrost filipínských chutí s Don Papa

04. 11. 2021

Rum na talíři

22. 11. 2021

Ve stylu Grand Marnier

Další volné kurzy

Sweet Flow odpaluje těsto

Sweet Flow odpaluje těsto

Xavier Carchenilla

3 300 Kč

Více

Rostlinně

Rostlinně

Adam Novotný
Libor Pozníček

3 300 Kč

Více

Men in the kitchen

Men in the kitchen

Martin Kortus

3 300 Kč

Více

Ryby a mořské plody (ENG)

Ryby a mořské plody (ENG)

Riccardo Lucque

3 300 Kč

Více

Baskicko s Hugem

Baskicko s Hugem

Michal Hromas

3 300 Kč

Více

Dýně 4x jinak

Dýně 4x jinak

Martin Kortus

3 300 Kč

Více

Pestrost filipínských chutí s Don Papa

Pestrost filipínských chutí s Don Papa

Martin Kortus

3 300 Kč

Více

Frankieho božská pizza

Frankieho božská pizza

Frankie Gallucci

2 500 Kč

Více