Zvěřina aneb lovecký kurz vaření

Šéfkuchař: Riccardo Lucque

Jaké je menu?

Bruschetta s paštikou z kachních jater
Pappardele s bažantím ragů
Zvěřina s polentou a lanýžovo - jalovcovou omáčkou
Creme caramel

3 300 Kč včetně DPH za osobu

Lovci a milovníci zvěřiny pozor! Připravili jsme pro vás nový kurz, který je plný skvělého masa se specifickou chutí divočiny. Naučte se také, jak se připravuje paštika, jak se pracuje s lanýži, a jak na skvělé bažantí ragů!

Na kurzu samozřejmě nemůžou chybět naše skvělá vína, a proto je doplněn o degustaci s naším sommeliérem.

Riccardo Lucque

Od roku 1993 pobýval devět let v Anglii a pracoval v restauraci Zafferano. V Londýně se stal výkonným vedoucím šéfkuchařem řetězce pěti italských restaurací, svoji kariéru přenesl i na do New Yorku a od roku 2002 žije v Praze, kam přišel původně jako šéfkuchař restaurace Square. V roce 2005 otevřel svoji první restauraci Aromi, následovala La Finestra in Cucina a bistra La Bottega.

 

Další kurzy lektora/ky

29. 04. 2019

Italské klasiky (ENG)

28. 05. 2019

Ryby a mořské plody ENG

30. 05. 2019

Recepty z Riccardovy Italské kuchařky (ENG)

03. 06. 2019

Těstoviny v moderním pojetí (ENG)

Další volné kurzy

Sladký americký sen

Sladký americký sen

Josef Maršálek

4 950 Kč

Více

Italské klasiky (ENG)

Italské klasiky (ENG)

Riccardo Lucque

3 300 Kč

Více

Snídaně stylově

Snídaně stylově

Lukáš Pocnar

2 900 Kč

Více

Ladies with cocktails in the kitchen

Ladies with cocktails in the kitchen

Martin Kortus

3 300 Kč

Více

Men in the kitchen ENG

Men in the kitchen ENG

Martin Kortus

3 300 Kč

Více

The Best of La Finestra

The Best of La Finestra

Tomáš Juřík

3 950 Kč

Více

Chuť Srí Lanky (ENG)

Chuť Srí Lanky (ENG)

Sofia Smith

3 300 Kč

Více

To nejlepší z Esky

To nejlepší z Esky

Martin Štangl

3 950 Kč

Více