donuts

Chef: Juliana Fischerová

What we will cook / List of Wines

Kynuté koláče se sezónní náplní

Koblihy

Babka

3 300 Kč including VAT per person

Upečme si ty nejlepší kynuté koláče se sezonním ovocem a výtečnou máslovou drobenkou! Vyzkoušíme část těsta zároveň usmažit, abychom natrénovali koblihy jako z pekárny a kdo bude chtít zavzpomínat na Vánoce, ale zároveň nemá tak úplně chuť na vánočku, uplete si s námi závin ve stylu židovské "babky", tedy kynuté těsto srolované a následně spletené se spoustou náplně. 

Navrch si řekneme, jak načasovat případné pečení i z kvasu a na co si dát pozor při transformaci receptů na kvas. Délka trvání 4-5 hodin.

Juliana Fischerová

She has started to write a blog in 2012 about sourdough baking, Maškrtnica.cz. She and another food blogger (Cuketka) are founders of sourdough starter map and movement PečemPecen.cz. Since she was a little, Juliana enjoyed baking and cooking mainly for the family, later on she baked custom-made products and then she has been baking and frying donuts for restaurant Maso a kobliha.

Other courses from this lecturer

No other cooking lessons are currently scheduled

More available courses

The style of Grand Marnier

The style of Grand Marnier

Martin Kortus

3 300 Kč

More

Frankie's amazing pizza

Frankie's amazing pizza

Frankie Gallucci

2 500 Kč

More

Rum on a plate

Rum on a plate

Martin Kortus

3 300 Kč

More

Indian home cooking with Sofia (ENG)

Indian home cooking with Sofia (ENG)

Sofia Smith

3 300 Kč

More

Beef, beef, beef!

Beef, beef, beef!

Martin Kortus

3 300 Kč

More

Ice cream like from Crème de la Crème

Ice cream like from Crème de la Crème

Honza Hochsteiger

3 300 Kč

More

Travel Thailand with Sofia (ENG)

Travel Thailand with Sofia (ENG)

Sofia Smith

3 300 Kč

More

BBQ with Martin in the garden

BBQ with Martin in the garden

Martin Kortus

3 300 Kč

More