Sushi

Chef: Julek Surmaj

What we will cook / List of Wines

Japanese rice for sushi
Maki
California maki
Uramaki roll
Nigiri

3 300 Kč including VAT per person

Japonská specialita sushi, jehož příprava je obecně považována za složitou, patří mezi nejvyhledávanější pochoutky večírků a oslav. Osvojte si přípravu této oblíbené delikatesy na kurzu vedeném Julkem Surmajem, který vás přesvědčí, že i zdánlivě složité může být naprosto jednoduché.

Nejprve vás krátce zasvětíme do historie sushi, naučíme základním dovednostem přípravy, seznámíme vás se surovinami,
které neodmyslitelně k sushi patří a poradíme s jejich nákupem. Ukážeme si, jak správně suroviny (zejména ryby či krevety) čistit, porcovat a krájet.

Kurz přípravy sushi pro začátečníky trvá cca 4 – 5 hodin a probíhá v češtině pod vedením zkušeného kuchaře Julka Surmaje. Součástí kurzu je neomezená konzumace nealkoholických nápojů.

Next course dates

Date State Reservation

Thursday, 30. 07. 2020, 16:30 - 20:30

Free

Julek Surmaj

Sushi master, he has been preparing this exclusive Japanese delicacy for almost a decade. He began his sushi career at Ambiente and later worked under the guidance of Japanese masters Hatchiro Tsuda and Takeshi Shima at the Japanese restaurant Katsura where he honed his passion for perfection. He worked in Koishi under master Tadayoshi Ebina and then at Aureole Fusion.

Other courses from this lecturer

No other cooking lessons are currently scheduled

More available courses

Asian fermentation

Asian fermentation

Zuzana Ouhrabková

3 300 Kč

More

BBQ with Martin in the garden

BBQ with Martin in the garden

Martin Kortus

3 300 Kč

More

LA FINESTRA presents: FISH & SEAFOOD

LA FINESTRA presents: FISH & SEAFOOD

Tomáš Juřík

3 950 Kč

More

Taste of traditional Asia

Taste of traditional Asia

Ondřej Hutník

3 600 Kč

More

Burgers like from Dish

Burgers like from Dish

Jiří Janouch

3 300 Kč

More

The Best of La Finestra

The Best of La Finestra

Tomáš Juřík

3 950 Kč

More

Tricks of chefs - flavoring and acidity

Tricks of chefs - flavoring and acidity

Jana Bilíková

3 300 Kč

More

Pasta for the modern time (ENG)

Pasta for the modern time (ENG)

Riccardo Lucque

3 300 Kč

More