Pekař nepeče jen housky

Chef: Xavier Carchenilla

What we will cook / List of Wines

Tradiční francouzská bageta

Nostalgický loupák

Italská Focaccia

 

3 300 Kč including VAT per person

Přemýšleli jste někdy nad tím, jak posunout své snídaně na další level?

Nebo chcete jen zaručený recept na to nejlepší a nejkřupavější pečivo, které si zvládnete upéct sami doma?

Během tohoto kurzu zavítáme do světa pekařiny s vyhledávaným specialistou na croissanty, profi cukrářem a pekařem Xavierem, který peče s francouzskými základy, zkušenostmi ze světa a slabostí pro českou cukrařinu.

 

Společně si připravíme tradiční francouzskou bagetu, loupák a italskou foccaciu.

Xavier Vás provede základy správného pečení, od zadělání těsta/kvásku, naučí vás techniku na práci s těstem a předá své tipy a triky k tomu, jak si upéct to nejlepší pečivo u Vás doma.

Next course dates

Date State Reservation

Saturday, 29. 01. 2022, 10:00 - 14:30

Free

Xavier Carchenilla

.

Other courses from this lecturer

12. 02. 2022

Sweet Flow odpaluje těsto

12. 03. 2022

Chocolate caker for everyone

More available courses

The style of Campari

The style of Campari

Martin Kortus
Milan Zaleš

3 300 Kč

More

Seafood and Champagne with Riccardo

Seafood and Champagne with Riccardo

Riccardo Lucque

3 500 Kč

More

Taste of traditional Asia

Taste of traditional Asia

Ondřej Hutník

3 600 Kč

More

Scandinavian baking

Scandinavian baking

Eva Simkovičová

3 300 Kč

More

Rum on a plate

Rum on a plate

Martin Kortus

3 300 Kč

More

Sweet Flow odpaluje těsto

Sweet Flow odpaluje těsto

Xavier Carchenilla

3 300 Kč

More

The style of Grand Marnier

The style of Grand Marnier

Martin Kortus
Filip Jančárek

3 300 Kč

More

Carnival donuts with Juliana

Carnival donuts with Juliana

Juliana Fischerová

3 300 Kč

More