Netradiční sushi

Co budeme vařit / Degustovaná vínaZpět na výpis

  • Více než jen rolky - temari a temaki
  • Dashi maki tamago - vaječná omeleta (teorie pozn.)
  • Bourání lososa, příprava krevet
  • Teorie zázvoru

Termíny

Datum Stav Rezervace
Pondělí, 10. 09. 2018, 16:30 - 20:30 Volno


cena kurzu

3 300,- CZK
včetně DPH za osobu

Místo konání kurzu

Laboratorio, Scuola di Cucina
Krocínova 3, Praha 1

Dotazy

Pokud se chcete dozvědět více informací o kurzu, napište nám

Kurz Netradiční sushi je určen pro ty z vás, kteří milují japonské sushi a chtějí své kuchařské dovednosti v této oblasti posouvat na vyšší úroveň. Předpokládáme, že víte, jak připravit sushi rýži a možná už máte na kontě svoji první i druhou rolku.  Připravíme si Temari sushi, svým vzhledem připomíná barevný vyšívaný míček, který se v Japonsku tradičně vyrábí. Dále přijde na řadu temaki sushi. Pod vedením Julka Surmaje si osvojíte i přípravu elegantní japonské vaječné omelety s Dashi, Dashimaki Tamago. V Japonsku se říká, že kvalitu restaurace poznáte právě dle toho, jak umí připravit Dashimaki Tamago. 

Naučíme vás, jak si v kuchyni jednoduše poradit i se zdánlivě složitým úkole, zpracováním ryb a mořských plodů. Krok za krokem si ukážeme bourání lososa a přípravu krevet. Na kurzu se budeme taktéž věnovat teorii zázvoru a předvedeme si správnou techniku jeho porcování dle mistra sushi.

Japonské nože už máme nabroušeny a těšíme se na vás. Kurz přípravy sushi pro pokročilé trvá cca 4 hodiny a probíhá v češtině pod vedením mistra svého řemesla, Julka Surmaje. 

cena kurzu

3 300,- CZK
včetně DPH za osobu

Místo konání kurzu

Laboratorio, Scuola di Cucina
Krocínova 3, Praha 1

Dotazy

Pokud se chcete dozvědět více informací o kurzu, napište nám

Kurz Netradiční sushi je určen pro ty z vás, kteří milují japonské sushi a chtějí své kuchařské dovednosti v této oblasti posouvat na vyšší úroveň. Předpokládáme, že víte, jak připravit sushi rýži a možná už máte na kontě svoji první i druhou rolku.  Připravíme si Temari sushi, svým vzhledem připomíná barevný vyšívaný míček, který se v Japonsku tradičně vyrábí. Dále přijde na řadu temaki sushi. Pod vedením Julka Surmaje si osvojíte i přípravu elegantní japonské vaječné omelety s Dashi, Dashimaki Tamago. V Japonsku se říká, že kvalitu restaurace poznáte právě dle toho, jak umí připravit Dashimaki Tamago. 

Naučíme vás, jak si v kuchyni jednoduše poradit i se zdánlivě složitým úkole, zpracováním ryb a mořských plodů. Krok za krokem si ukážeme bourání lososa a přípravu krevet. Na kurzu se budeme taktéž věnovat teorii zázvoru a předvedeme si správnou techniku jeho porcování dle mistra sushi.

Japonské nože už máme nabroušeny a těšíme se na vás. Kurz přípravy sushi pro pokročilé trvá cca 4 hodiny a probíhá v češtině pod vedením mistra svého řemesla, Julka Surmaje. 

sushi master

Julek Surmaj

sushi master

Julek Surmaj

Julek Surmaj je zapálený sushi chef, který se přípravě této exkluzivní japonské pochoutky věnuje skoro deset let. Svou sushi kariéru odstartoval v Ambiente a pak pod vedením japonských mistrů Hatchiro Tsuda a Takeshi Shima v japonské restauraci Katsura svou vášeň vypiloval do dokonalosti. Absolvoval ale také stáž v restauraci Koishi pod křídly japonského mistra Tadayoshi Ebina a pracoval v Aureole Fusion, kde mimo jiné vedl i kurzy sushi.

Další kurzy

Další kurzy

Mohlo by vás také zajímat

Datum Kurz
07. 09. 2018 Menu "na houby" s Tomášem Černým
11. 09. 2018 DIM SUM knedlíčky v novém kabátu!
13. 09. 2018 Triky šéfkuchařů - dochucování a umami
14. 09. 2018 Mezze - drobné pohoštění pro každou příležitost
15. 09. 2018 Snídaně jako z La Bottega di Finestra
17. 09. 2018 Indian home cooking se Sofií
21. 09. 2018 Men in the kitchen
22. 09. 2018 Základy RAW stravování

Mohlo by vás také zajímat

Dárkové
poukazy

 

Koupit

Ostatní kurzy z Vašeho vyhledávání

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Velmi se omlouváme, že jsme nuceni Vás obtěžovat touto hláškou.

Další informace V pořádku